SteelSeries Arctis Prime Stereo Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
SteelSeries Arctis Prime Stereo Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSH61487 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
Arctis Pro sürücüleri içeren Arctis Prime 1300 liraya satılıyor. Özellikle güzel bir anakartı veya ses kartı olan arkadaşlara önerimdir.![]()
SteelSeries Arctis Prime Stereo Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
SteelSeries Arctis Prime Stereo Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSH61487 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Hocam alttaki kulaklık nasıl? Biraz araştırdım da bazı sitelerde 1-2K arası satılıyor ama şu anda 629 TL. Yanlışlık olmasın ya da baktığım modeller mi farklı acaba.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam alttaki kulaklık nasıl? Biraz araştırdım da bazı sitelerde 1-2K arası satılıyor ama şu anda 629 TL. Yanlışlık olmasın ya da baktığım modeller mi farklı acaba.
![]()
1-2k arası dedikleriniz 7.1 olanıdır muhtemelen. Stereo olan bu. İyi diye biliyorum, alternatif olarak H2002D'de iyidir.Hocam alttaki kulaklık nasıl? Biraz araştırdım da bazı sitelerde 1-2K arası satılıyor ama şu anda 629 TL. Yanlışlık olmasın ya da baktığım modeller mi farklı acaba.
![]()
1-2K arası dedikleriniz 7.1 olanıdır muhtemelen. Stereo olan bu. İyi diye biliyorum, alternatif olarak H2002D'de iyidir.
Hocam hangisi daha iyi hiç bilmiyorum, ama kulaklık konularında Corsair'i değil de Gamenot'u öneriyorlar genelde.Peki hangisini önerirsiniz? Corsair olan mı yoksa Havit olan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.