Pek bilgi sahibi birisi değilim bir arkadaş bu kodu çalıştırmamı söyledi. Seri monitörden kontrol ettiğimde sck pini başarısız diyor.SCK pininin bozuk olduğunu nasıl anladınız?
@Ahmet291 PIN'i eğik diye SCK'nın bozuk olması garip. Aradaki hattın kopması veya komponentin zarar görmesi gerek. Bana hiç normal gelmedi. Pinden SCK pinine hat gidiyor mu mutimetre ile kontrol ettiniz mi?
SPI haberleşme özelliğinden yararlanamazsınız. Bana göre önemli bir özellik.Multimetrem maalesef yok. Pinler sadece eğilmemiş yukarıya doğru da kalkmış. Yeni başlıyorum bu pinler ne kadar önemli hangi sorunlarla karşılaşırım?
Çalıştıkları kargo firmasının burada şubesi mevcut değil buraya en yakın olan şubeleri 3-4 saat uzaklıkta o yüzden iade etmek istemiyorum şubelerine kadar gidemem. Fotoğraflarını ekledim biraz düzeltmeye çalıştım ancak pek fayda etmedi sanırım böyle kabul edeceğim.SPI haberleşme özelliğinden yararlanamazsınız. Bana göre önemli bir özellik.
![]()
SPI Haberleşme Protokolü Nedir ve Nasıl Gerçekleşir? - Arduino Destek
SPI Haberleşme, I2C ve UART, USB, ethernet, Bluetooth ve WiFi gibi protokollerden biraz daha yavaştır, ancak çok daha basittirler ve daha az donanım ve sistem kaynağı kullanırlar. SPI, I2C ve UART, mikrodenetleyiciler arasında ve mikrodenetleyiciler ve büyük miktarlarda yüksek hızlı verinin...arduinodestek.com
Üstelik neden sıfır aldığım üründe böyle eksik bir şeyi kabul edesiniz ki?
Bu arada görsel atabilir misiniz? Belki kendiniz değiştirebilirsiniz rahatlıkla.
Eğik ve yüksek dediğiniz yeri yakından çekme imkanınız var mı?Çalıştıkları kargo firmasının burada şubesi mevcut değil buraya en yakın olan şubeleri 3-4 saat uzaklıkta o yüzden iade etmek istemiyorum şubelerine kadar gidemem. Fotoğraflarını ekledim biraz düzeltmeye çalıştım ancak pek fayda etmedi sanırım böyle kabul edeceğim.
Buyrun ama fotoğrafta pek belli olmuyor. Fazla yakından çekince kameram netleyemiyor.Eğik ve yüksek dediğiniz yeri yakından çekme imkanınız var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.