- Makaleler
- 2
Başlıkta yazdığı gibi. Arduino Uno'ya Unojoy kurmak istiyorum. DFU pinlerini deniyorum fakat moda geçmiyor. Ne yapmalıyım?
Youtube da bununla ilgili videolar vardı sanırsam. Oralardan bakabilirsiniz.Başlıkta yazdığı gibi. Arduino Uno'ya Unojoy kurmak istiyorum. DFU pinlerini deniyorum fakat moda geçmiyor. Ne yapmalıyım?
CH340'lı Arduino DFU moda geçemez. 8U2 kullanan, orijinal Arduino kullanmak zorundasınız. Orijinal mi?
Evet. YükledimTakip edin. Yazılım yüklediniz mi? Arduino'nun yazılımı değil, Atmel'in Flip yazılımı.Updating the Atmega8U2 and 16U2 on an Uno or Mega2560 Using DFU | Arduino Documentation
Upgrading the firmware of the Atmega8U2 chip on an Uno or Mega2560. This chip acts as the usb-to-serial converter and can be updated via USB.www.arduino.cc
Hayır. Rev 3 olması gerek diye biliyorum.Revizyon 1 ise, arkadan direnç lehimlemeniz gerekiyormuş. Revizyon 1 mi?
Maalesef. Evet gözüküyor.Peki, Arduino yazılımında port görünüyor mu yazanları yapınca?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.