Arka paneli ezik araba alınır mı?

Hocam aradığınız araç eğer manuel ise şu ilana bakabilirsiniz:
Bana pek mantıklı gelmiyor 640 Clio'ya vermek bu pek içinize sinmezse 14 15 model tertemiz otomatik Fluence'ler var hem de daha dolu.
Fiyat banada fazla geldi ya. Bencede bu tür araçlar tercih edilebilir onun dışında VW Polo düşünmez misiniz ?

Hocam aradığınız araç eğer manuel ise şu ilana bakabilirsiniz:
Bana pek mantıklı gelmiyor 640 Clio'ya vermek bu pek içinize sinmezse 14 15 model tertemiz otomatik Fluence'ler var hem de daha dolu.
Açıkçası otomatik bakıyordum fakat piyasada 600-650 bandında otomatik o kadar az araba kalmış ki alınabilecek bende mecburen manuele bakacağım gibi.

Fiyat bana da fazla geldi ya. Bencede bu tür araçlar tercih edilebilir onun dışında VW polo düşünmez misiniz?

Polo da çok mantıklı olur ama 3 silindir olanlardan değil 4 silindir cay motor bakın bakacaksanız. Bizde yazılımlı 3 silindir olanı vardı çok fenasal gidiyor ama motoru iyi bakılmadıysa sorunlu biraz.

Fiyat banada fazla geldi ya. Bencede bu tür araçlar tercih edilebilir onun dışında VW Polo düşünmez misiniz ?
Benim de açıkçası çok içime sinmedi vazgeçeceğim sanırım. WW tarafına çok bakmıyorum ama renault tarafında büyük ihtimal manuel araçlara bakacağım. Özellikle arkadaşın attığı megane baya iyiydi onu bile almayı düşünebilirim :D

Açıkçası otomatik bakıyordum fakat piyasada 600-650 bandında otomatik o kadar az araba kalmış ki alınabilecek bende mecburen manuele bakacağım gibi.
Otomatik aslında önermem hocam bir çok otomatik alan müşterim var ve hepsi durumundan müzdarip, evet DSG ve S tronic gibi şanzımanlar gayet güzel fakat ikinci elden hangi arabayı alırsan al ne olduğu konusunda pek bir bilgimiz olmuyor. Eğer bir otomatik araba alıcaksanız kesinlikle otomatik şanzımandan anlayan birine gösterin. Vitesleri atmama gibi sorunları ya da şansızmanın bağırma gibi sorunları olabiliyor.

Bende 1.6 tdi cay var stage 2 gayet memnunum gerçekten alman kalitesi denilebilecek bir motor ne yaparsam yapayım maşallahı var :D

Otomatik aslında önermem hocam bir çok otomatik alan müşterim var ve hepsi durumundan müzdarip, evet DSG ve S tronic gibi şanzımanlar gayet güzel fakat ikinci elden hangi arabayı alırsan al ne olduğu konusunda pek bir bilgimiz olmuyor. Eğer bir otomatik araba alıcaksanız kesinlikle otomatik şanzımandan anlayan birine gösterin. Vitesleri atmama gibi sorunları ya da şansızmanın bağırma gibi sorunları olabiliyor.

Bende 1.6 tdi cay var stage 2 gayet memnunum gerçekten alman kalitesi denilebilecek bir motor ne yaparsam yapayım maşallahı var :D
İnanın çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkürler. Aslında hiç manuel tarafına bakmamıştım ama mecburen o tarafa yöneleceğim sanırım.

Bu da en az diğeri kadar iyi. Öneri için çok sağolun favorilere ekledim bunu da.

İnanın çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkürler. Aslında hiç manuel tarafına bakmamıştım ama mecburen o tarafa yöneleceğim sanırım.

Bu da en az diğeri kadar iyi. Öneri için çok sağolun favorilere ekledim bunu da.
Gerçekten manuel arabalara yönelmenizi tavsiye ederim. Alman ve japon olursa daha da iyi.

Benim de açıkçası çok içime sinmedi vazgeçeceğim sanırım. WW tarafına çok bakmıyorum ama Renault tarafında büyük ihtimal manuel araçlara bakacağım. Özellikle arkadaşın attığı Megane bayağı iyiydi onu bile almayı düşünebilirim :D

Hocam düzgün reno grubundan almıyorsanız bile direkt focus öneririm focus 3 3.5 fark etmez o fiyatlara en içinize sineni alın bizde bir tane focus 3 var 450 binde 3 4 defa kaza yaptı yaptırdık hala taş gibi çok iyi gidiyor.

Evet focus da iyi bir tercih. Yakın zamanda fiesta almıştık 1.4 euro 4 piyasaları sanırım değişensiz olarak 550-570 civari olması lazım fakat önerim hala VW

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı