Arkadaş edinmekte zorluk

694862

Centipat
Merhaba. Ben yeni bir yere taşındım tabii normal olarak hiç arkadaşım yok 0. fazla utangaç birisiyim. Nasıl arkadaş edinebilirim. Bu sebepden dolayı PC bağımlısı oldum. Taşınmadan önce her gün arkadaşlarımla dışardaydım. Şimdi hiç arkadaşım olmadığı için PC bağımlısı oldum. Çözümü nedir önerileriniz nelerdir?

Arkadaş edinmek çok random zamanlarda oluyor. Dışarıda arkadaş edinemiyorsan oyunlarda ara, sesli sohbetlere falan katıl. İlla kendine arkadaşlar bulursun. Hatta bir bakarsın online arkadaşınla aynı mahalleden çıkarsınız 😅

Arkadaş edinmek çok random zamanlarda oluyor. Dışarıda arkadaş edinemiyorsan oyunlarda ara, sesli sohbetlere falan katıl. İlla kendine arkadaşlar bulursun. Hatta bir bakarsın Online arkadaşınla aynı mahalleden çıkarsınız 😅

Oyunlarda bir sürü var zaten. İnternette hepsi farklı yerlerde. Biri İstanbul biri Ankara biri izmit falan.

Aga ne yapacaksın arkadaşı ne katkısı olacak sanki sana. Yap bir fb bak keyfine işte.

Kanka ne bileyim böyle dışarı çıkmak istiyor insan. Tek başına çıkınca da hiçbir şey sarmıyor.

Parka falan dolaşmaya gidiyorsanız belki oradan bulursunuz. Onun dışında bir spor dalına ilginiz varsa başlayabilirsiniz, orada da arkadaş bulursunuz illaki.

Merhaba. Ben yeni bir yere taşındım tabii normal olarak hiç arkadaşım yok 0. fazla utangaç birisiyim. Nasıl arkadaş edinebilirim. Bu sebepden dolayı PC bağımlısı oldum. Taşınmadan önce her gün arkadaşlarımla dışardaydım. Şimdi hiç arkadaşım olmadığı için PC bağımlısı oldum. Çözümü nedir önerileriniz nelerdir?
Şehir? (özel değilse belki ortaktir)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı