Arkadaş olarak gören kızın kalbine nasıl girilir?

Kardeş daha liseye gidiyorsun birkaç haftalık kıza 2 bin liraya hediye mi aldın cidden :D :D

Hiç sorma hocam ya.

Bana küsme sebebini de vereyim herkes bir gün yemek dağıtıyor taşımalı yemeği bilerek ekmek verdiğinde almadım ve yüzüne bakmadım sonra Instagram'dan özür diledim görüldü attı.

Son düzenleme:
Hiç sorma hocam ya.
Biliyorum filmlerde, romanlarda bize kıza hediye alarak kızın kalbine girebileceğimiz öğretiliyor ama bu doğru değil dostum. Bir kızla sevgili(gerçek anlamda sevgili olmaktan bahsediyorum) olup belli bir süre geçirmeden kıza hediye almayın, alacağınız hediye de doğum günü gibi özel bir günde olsun ve yaşınızla/gelirinizle orantılı, maddiyatı çok değerli olmayan ama manevi hediye olsun.

Biliyorum filmlerde, romanlarda bize kıza hediye alarak kızın kalbine girebileceğimiz öğretiliyor ama bu doğru değil dostum. Bir kızla sevgili(gerçek anlamda sevgili olmaktan bahsediyorum) olup belli bir süre geçirmeden kıza hediye almayın, alacağınız hediye de doğum günü gibi özel bir günde olsun ve yaşınızla/gelirinizle orantılı, maddiyatı çok değerli olmayan ama manevi hediye olsun.

Garip olan kısmı o benimle konuşmaya başlayıp o bitiriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı