Bozuk para gibi 13K para bırakman senin hatan ayrıca aldığına dair kanıtın var mı? Araç içi kamera koysaydın harekete duyarlı suçu ispat edilene kadar herkes masumdur.
O parayı zaten alıp, bağış yaparım. Her ay yapabildiğim kadar, kurumlara bağış yapmaya çalışıyorum.Muhtemelen paraya çok ihtiyacı olan biri değilsin. Kır ağzını burnunu, çaldığını sadaka niyetine bırak. Ben sinirlendim okurken.
Hocam, beni engellemesi, telefonda konuşunca kapatması, ve arabaya ondan başka kimsenin girmemesi yeteri kadar açıklıyor. Hem, paramı arabanın direkt içine filan bırakmadım. Hep nakit paramı oraya bırakırım, ne yani parayı istediğim yere bırakınca, hata benim mi oluyor?Bozuk para gibi 13K para bırakman senin hatan ayrıca aldığına dair kanıtın var mı? Araç içi kamera koy harekete duyarlı suçu ispat edilene kadar herkes masumdur.
Yok, hocam.@326001 Baban emekli asker mi?
Hem, direkt parayı koymadım, üzerinde benzin fişleri, faturalar falan vardı. Direkt açtığında parayı göremezdi kimse. Dokununca anlamıştır, ya da elleriyle üzerindekileri atınca görebilecek düzeydeydi.Bozuk para gibi 13K para bırakman senin hatan ayrıca aldığına dair kanıtın var mı? Araç içi kamera koysaydın harekete duyarlı suçu ispat edilene kadar herkes masumdur.
Yok, 3 sıfır fazla attım.Arkadaşlar belki yanlışlıkla 2 sıfır fazla atmıştır
Konunun başında, gitmeyeceğimi söyledim, ama yine de teşekkürler.Polise gidin arkadaşınız korkup paranızı verir.
Yemin ederim, bütün sinirimi yatıştıracak kadar güldürdün. Allah'da seni güldürsünÖmer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı, insanlara fazla güveniyordu. Sırf onları seviyor diye tanıdığını zannediyordu. Eğer geriye dönüp söyleyebilsem söylerdim... Ömer derdim; O parayı oraya koyma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.