Arkadaşım arabamdan paramı çaldı

• Konuyu başlatan 326001
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 385
  • Görüntüleme 33.195
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bozuk para gibi 13K para bırakman senin hatan ayrıca aldığına dair kanıtın var mı? Araç içi kamera koy harekete duyarlı suçu ispat edilene kadar herkes masumdur.
Hocam, beni engellemesi, telefonda konuşunca kapatması, ve arabaya ondan başka kimsenin girmemesi yeteri kadar açıklıyor. Hem, paramı arabanın direkt içine filan bırakmadım. Hep nakit paramı oraya bırakırım, ne yani parayı istediğim yere bırakınca, hata benim mi oluyor?
@326001 Baban emekli asker mi?
Yok, hocam.
Bozuk para gibi 13K para bırakman senin hatan ayrıca aldığına dair kanıtın var mı? Araç içi kamera koysaydın harekete duyarlı suçu ispat edilene kadar herkes masumdur.
Hem, direkt parayı koymadım, üzerinde benzin fişleri, faturalar falan vardı. Direkt açtığında parayı göremezdi kimse. Dokununca anlamıştır, ya da elleriyle üzerindekileri atınca görebilecek düzeydeydi.
Arkadaşlar belki yanlışlıkla 2 sıfır fazla atmıştır
Yok, 3 sıfır fazla attım.

Yeriniz de olsam şunu yaparım.

Bulur yarın aynı saatte parayı getirmesini söylerim. (Süreyi uzatmam sadece 1 gün)
Parayı aldıktan sonra döverim.

Aksi halde döveceksiniz ve para onda kalacak büyük olasılıkla.
Neden? Sizden şikayetçi olacak, ailenize yansıyacak durum.
Babanızda para kalsın, davayı çekin diyecek.

Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı, insanlara fazla güveniyordu. Sırf onları seviyor diye tanıdığını zannediyordu. Eğer geriye dönüp söyleyebilsem söylerdim... Ömer derdim; O parayı oraya koyma.
Yemin ederim, bütün sinirimi yatıştıracak kadar güldürdün. Allah'da seni güldürsün :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı