Büyük paralar dönüyor usta
13.000 ₺ için polise gidilmezse kaç TL için gidilir?
13.000 ₺ için polise gidilmezse kaç TL için gidilir?
Foruma böyle bir şey koysam, en az 10 yıl uyarı alırımKavga olursa yanına birini al video çektir, genelde trol olmaması için kanıt şeklinde bir şey koyun ve merakımızı gideririz![]()
Hem, tek gideceğim.Kavga olursa yanına birini al video çektir, genelde trol olmaması için kanıt şeklinde bir şey koyun ve merakımızı gideririz![]()
Bari parayı alabilirseniz, paranın fotoğrafı ve yanına da sizin kullanıcı ismini yaz kağıda çekForuma böyle bir şey koysam, en az 10 yıl uyarı alırım![]()
Maalesef, kamera kaydı ve polise verebilecek kanıt yok. Hem tecavüzcüleri 10 gün sonra salan adaletten, bize hayır gelmez.Neden polise gitmiyorsunuz anlamadım.
Ahmet abi verdiğin kuponu oynadım, 13.000 TL kazandım, Allah senden razı olsun, borçlarımı ödedim, seni herkese tavsiye ediyorum da diyeyim mi?Bari parayı alabilirseniz, paranın fotoğrafı ve yanına da sizin kullanıcı ismini yaz kağıda çek![]()
Nasıl uygun görüyorsanAhmet abi verdiğin kuponu oynadım, 13.000 TL kazandım, Allah senden razı olsun, borçlarımı ödedim, seni herkese tavsiye ediyorum da diyeyim mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.