Arkadaşım AVM'de hırsızlık yaparken yakalandı ve ben de oradaydım

Eolso

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2021
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bugün 4 kişi AVM'ye gittik kısaca anlatmak gerekirse benim aptal olarak nitelendirdiğim 2 kişi oyuncak mağazasından iskambil çalmaya çalıştı diğer arkadaşım bunu fark edince onları durdurmaya çalıştı ve tabii ki tartışma oldu orada ki görevlide tabii ki anladı bu ikisinin hırsızlık yaptığını onları durdurmaya çalışan arkadaşla görevli biraz konuştular tabii ben o an gerildim ve dışarı çıktım sonra o konuşan arkadaşta benimle geldi neyse bu ikisini sorguya çekmişler diğer ikisi de gelsin demişler ama biz tabii ki bir suçumuz olmadığından ve o ikisine kızgın olduğumuz için eve doğru yola çıkmıştık. Sonradan öğrendiğimize göre adamlar ben ve arkadışmdan da şüphelenmişler bizi kaçtı zannetmişler. Kısacası demek isteğim bizim gerçekten bir suçumuz yok bu işin izini falan sürerler mı?
 
Polis kamera kayıtlarına bakar zaten orada kimin çaldığı belli olur sadece sizi ifade için çağırır bir şey olacağını sanmıyorum.

Evet aynen öyle bir sıkıntı çıkmaz rahat olun.
 
Abi hırsızlığın azı çoğu yok ki altın çalsa değmiş mi diyeceğiz, ilişkinizi yavaşça kesmenizi öneririm. Kötü kişilik vs olur da çalmak ayrı bir zihniyet. Bu arada hiçbir şey olmaz sana.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı