Arkadaşım bana küstü, nasıl gönlünü alırım?

nox1ez

Hectopat
Daha fazla  
Biz 3 kişilik bir arkadaş grubuyuz bunlar şaka olsun diye benim Minecraft'ta 3saat uğraşıp yaptığım evi patlattılar ben bunlara bayağı bir kızdım geri düzelttiler ama bir tanesi ona kızdığım için bana küstü ben onun gönlünü almak istiyorum ne yapmalıyım not: Ben onlara sadece kızdım hiçbir küfür hakarette bulunmadım.

Hocam bu tür çocuk gibi davranan herşeye alınan darılan insanlara ben katlanamıyorum. En küçük şeyde haksız olsa bile söyleseniz küser bu tipler siz suçlu olursunuz sonra kendi yaptığı şeyleri yok ederler genelde. Bu tiplerden uzak duruyorum veya iletişimi kesiyorum. Yaptığı şeyden kendi suçlu ve size o küsüyorsa burada bir sorun var demektir. Dürüst olarak konuşun yaptığı davranışın doğru olmadığını neden kızdığınızı konuşun eğer hala küsüyorsa bu durumda bence konuşmanıza gerek yok. Herşeye alınacaksa niye arkadaş oluyor o zaman ve alınacak bir sebepte yok ortada. Abartmanın lüzumu yok.

En ufak bir şeye küsecekse isterse 10 yıllık arkadaşlığınız olsun, sil gitsin.

Haklısınız ama galiba bana çok kızgın bi sinri hıncı geçsin zaten arkadaşlık yıl dönümümüze az kaldı o gün ona bi mail atar gönlünü alırım

Hocam bu tür çocuk gibi davranan her şeye alınan darılan insanlara ben katlanamıyorum. En küçük şeyde haksız olsa bile söyleseniz küser bu tipler siz suçlu olursunuz sonra kendi yaptığı şeyleri yok ederler genelde. Bu tiplerden uzak duruyorum veya iletişimi kesiyorum. Yaptığı şeyden kendi suçlu ve size o küsüyorsa burada bir sorun var demektir. Dürüst olarak konuşun yaptığı davranışın doğru olmadığını neden kızdığınızı konuşun eğer hala küsüyorsa bu durumda bence konuşmanıza gerek yok. Her şeye alınacaksa niye arkadaş oluyor o zaman ve alınacak bir sebepte yok ortada. Abartmanın lüzumu yok.

Haklısınız hocam böyle hiç düşünmedim

haklısınız eskidende saçma sebeplerden küsmüşlüğü var ama kendimi affetirmiştim hep ama bu sefer diğer arkadaşıma demişki sesini bile duymak istemiyorum aşırı ciddi küsmüş yani
Anlaşılan biraz kalbi kırılmış. Daha doğrusu kalbindeki kırıklara bir yenisini eklemişsiniz. Saçma sebeplerden küsüyorsa bunun iki sebebi vardır;
1: Çok hassas bir insandır, kimseyi incitmez ve incinmek istemez.
2: Sizi içten içe sevmiyor/Sizle kendini arkadaş gibi hissetmiyor olabilir.
Eğer 1. seçenek doğruysa olaydan biraz zaman geçince (1-2 gün) Sağlam bir özür dilemeniz ve böyle olayların bir daha tekrarlanmayacığına dair iyi bir söz vermeniz lazım.
Eğer 2. seçenek doğruysa da, Bence barışma seçeneğini bir daha gözden geçirin derim. Belki zor olur ama, Ömrünüzü yer öyle insanlar.

Anlaşılan biraz kalbi kırılmış. Daha doğrusu kalbindeki kırıklara bir yenisini eklemişsiniz. Saçma sebeplerden küsüyorsa bunun iki sebebi vardır;
Eğer 1. seçenek doğruysa olaydan biraz zaman geçince (1-2 gün) Sağlam bir özür dilemeniz ve böyle olayların bir daha tekrarlanmayacığına dair iyi bir söz vermeniz lazım.
Eğer 2. seçenek doğruysa da, Bence barışma seçeneğini bir daha gözden geçirin derim. Ömrünüzü yer öyle insanlar.

Sanırım 1 ama incinmek istemez incitmek isteyebilir kalbi kırılmıştır fakat bu çocuk bana karşısında hayvan varmış gibi davranıyor bu da beni sanki o 2. seçenekmiş gibi hissetmeye itiyor.

Eğer 1. seçenek doğruysa olaydan biraz zaman geçince (1-2 gün) sağlam bir özür dilemeniz ve böyle olayların bir daha tekrarlanmayacığına dair iyi bir söz vermeniz lazım.
Eğer 2. seçenek doğruysa da, bence barışma seçeneğini bir daha gözden geçirin derim. Belki zor olur ama, ömrünüzü yer öyle insanlar.

Hayvan gibi derkende yani bayağı bir sesini yükseltiyor.

@nox1ez ben de sildim ki 5-6 yıldır tanıyordum ama çok sorun yaratıyordu.

Evet ama eski mesajlaşmalarımızı okuyunca bir gözüm doluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı