Hydrawarrior
Hectopat
Daha fazla
İyi geceler herkese liseden beri görüştüğüm arkadaşım benimler konuşmayı kesti. Sebebini tam bilmemekle birlikte diğer arkadaşlarıma sorduğumda onlarda bilmediklerini söylüyorlardı ama eminim bana yalan söylüyorlardı. Çünkü bu dediğim arkadaşlarım ve küstüğüm kişiyle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Daha öncesinde de aynı problemi yaşamıştım ama araya düzelten taraf ben olmuştum. Bu sefer hiç uğraşmamaya karar verdim ama emin değilim. Konuşmayalı bir hafta oldu ve düzelten tarafın ben olmasını istemiyorum. Ne yapmalıyım ya da şu anda yaptığım şey doğru mu?
Not: Önceki sefer olay benden çıkmıştı ondan da düzeltmiştim. Çünkü üniversite için şehir değiştiriyordum bir daha konuşamayacağım için yapmıştım ama bu sefer işler değişti.
Depremde tanıdığı ölenlerin başı sağ olsun ve hayatta kalanlara geçmiş olsun diliyorum.
Not: Önceki sefer olay benden çıkmıştı ondan da düzeltmiştim. Çünkü üniversite için şehir değiştiriyordum bir daha konuşamayacağım için yapmıştım ama bu sefer işler değişti.
Depremde tanıdığı ölenlerin başı sağ olsun ve hayatta kalanlara geçmiş olsun diliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: