Arkadaşım benimle dalga geçiyor

Açık yönünü bulamıyorum her türlü üste çıkıyor ağzı çok laf yapıyor.😂
Buldunuz işte. Onunla birkaç gün konuşmayın, sorularına cevap vermeyin. Onun tiki sessiz kalmak.
1611166477685.png
 
Eğer insansa zaten rahatsız oluyorum lafından anlayıp bir daha yeltenmez, hala devam ediyorsa ya sende göm, gömemiyorsan da çek önüne birader amacın ne? Ön plana mı çıkmak istiyorsun? Falan diye sert bir şekilde uyar olmadı yallah tazyik.
 
Her ne kadar yakın arkadaşım bile olsa benim rahatsız olduğum bir şeyi yaparsa tavrımı gösteririm. Birinci derece yakınınız dışında kimseyi bu kadar kaybetmekten korkmayın bence. Rahatsız ediyorsa sizi yaptığı davranış mutlaka duruşunuzu gösterin. Devam ediyorsa karar size kalmış :)
 
Ne gibi hocam mesela? Bir tane örnek verin ona göre bir şey yazmaya çalışacağım.

Daha az önce yaşanan olay: 1 hafta önce bir kavgam olmuştu bana zamanında sataşan bir çocukla konuşmak için bir yere çağırmıştım çocuk geldi 6 7 kişi geldiler laf arasında bana 3 kişi saldırıp bıçak çektiler bir şey yapamamıştım o da oradaydı aynı şekilde bir şey yapamamıştı. Mesela birbirimize yok döverim falan diye şakalaşırken (misal veriyorum kavga ettiğimiz çocukların adı hasan) ben hasana benzemem diyor falan ama sırf beni sinirlendirmek için ortamlarda yanımda kız arkadaşım varken bile kaç kere uyarmama rağmen buna benzer hareketleri var.
"Kanka seninki kaç santim?" gibi şeylerle dalga geçiyordur muhtemelen.

Aile bireylerime saygısızlığa kadar ulaştı şakalar. Abime bile sırf beni sinirlendirmek için benimle birebir konuşurken ismiyle hitap ediyor (abimle arasında 9 yaş var)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı