Arkadaşım çok duyarsız

Berkan Akay

Picopat
Katılım
12 Eylül 2020
Mesajlar
23
Yer
Demokratik Kongo Cumhuriyeti
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bir arkadaşım var, kardeşimden bile öte hatta. Onunla bir şeyler yapmak falan çok eğlenceli ama kötü bir huyu var. Arkadaşlarla oyun oynuyoruz, onu da davet ediyoruz defalarca, gelmiyor. Daha sonra oyunda çok önemli gelişmeler olurken değişik değişik sorular soruyor örneğin; tahıl tarlasında zombi olur mu vs. daha sonra cevap veriyorum ve oyundaki işime devam ediyorum. değişik değişik tripler atıyor, bağırıyor. Artık sabrım taştı. Sizce ne yapmalıyım? Her zaman onunla konuşamam, her şeyin yeri ve zamanı ayrı!
 
Ben de biraz ara verin konuşmanıza derim. Zaten dediğiniz gibi sizden başka bir arkadaşı yoksa eninde sonunda size dönecektir. Arasa veya mesaj atsa bile cevap vermeyin, aradan birkaç hafta geçsin en az sebebini sorarsa cevap verin. Belki daha dikkat eder davranışlarına.
 
Kardeşim bence biraz kendi haline bırak diğer arkadaşı herkesin bunaldığı, streslendiği anları olabilir. Sonuçta insanız duygularımız var. Mesafe koy demiyorum bana göre saçma olur sen o kadar zaman geçir sonra mesafe koy bana fazla mantıklı gelmedi açıkçası. Konuyu toparlamak gerekirse arkadaşını biraz kendi haline bırak kafasını dinlesin.
 
Artık sabrım taştı. Sizce ne yapmalıyım?
S* et konuşma. Bu tip insanlar adamın hayat enerjisini sömürür, bunaltır, hiç çekilmez. Ne hali varsa görsün. Kendinden başka kimseyi de bu kadar düşünme ve kafana takma. Bu hayatta canını sıkan ve seni üzen kim varsa bir bir hayatından çıkartacaksın.
 

Geri
Yukarı