Arkadaşım eşcinsel olduğunu söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırf bu yüzden arkadaşlığınızı kesiyorsanız sizden arkadaş olmaz. Benim de inanmayan ateist arkadaşlarım var. Ne yapayım bende mi arkadaşlığı mı bitireyim. Bir de ismini veriyorsun utanmadan.

Dinimizce böyle bir şey haram ve eğer ben de onun yanında durursam ben de günah işlemiş olur muyum?

Günah işlemiş olmazsın. İslam'da namaz kılmak farz. Kılmamak haramdır. Namaz kılmayan birinin yanında durursan sana günah yazılır mı? Hayır.

Aynen kanka. Cocukla evlenmek OK, tecavuz OK, cinayet OK. Inandigin tanrinin yarattigi insanin bir kesimden farkli duygulara ve ilgiye sahip olmasi en buyuk gunah.

Eki Görüntüle 1408397
Sadece Ramazan ayında oruç tuttuğunu ve o ayın dışında tüm zina, günah vs şeyleri yaptığına eminim. Tam bir süper müslüman. Kes bütün ilişkilerini sırf ateist ve eşcinsel diye. Cennetin kapıları açıldı seni bekliyor kankam koş.
Günah işlemiş olmazsın. İslam'da namaz kılmak farz. Kılmamak haramdır. Namaz kılmayan birinin yanında durursan sana günah yazılır mı? Hayır.
Sanki gün boyunca bu tür şeyler yapanların yanından geçmiyor veya bir kafede oturduğunda onların yanında bulunmuş olmuyor.

Islam dinindeki ezici farkla en onemli ibadet olan namaz ibadetini haftada bi' yerine getirip camiden kacarcasina cikiyorlar yilda 1 ay oruc tutuyorlar sonra yapacak bir sey bulamayip millete sariyorlar iste.

Bu mesajı yeni gördüm... Tam olarak anlayamadım akadaşını tüm dünyaya ispiyonladın mı gerçekten?

O din hocana sor bakayım Yüce Allah(c.c.) Oğlancıl yaklaşımda bulunan insanlara o hisleri kim vermiş? Bunu yaratan da Allah olmasın ya?

Son kez yanına git arkadaşlığını bitir. Yanına giderken de maske tak. Bulaşmasın sana da rabbim esirgesin. Aman deyim...

Dusundukce klavyeyi kemirecegim. Cocuk bu konu sahibi gevsege guveniyordu veya hoslaniyordu ve soylemis. Bu ultra musluman da "aman gunaha girmeyim yauv" diye tum sinifin icinde cocugun "en buyuk sirrim" dedigi seyi soylemis. Cocuca boyle bi travma yasatmaya hakkin var mi lan senin. Amacin gunaha girmemek ve iyi bir musluman olmaksa niye kul hakki yiyorsun, sirrini aciga cikartiyorsun, dedikodu yapiyorsun, hedef gosteriyorsun, disliyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sonuna kadar haklısınız ama mesajınızı biraz değiştirin bu elemen yüzünden ban yemeyin.

Uf aman neyse zaten "olumsuz cevapları"mızı görmezden gelmeye "çalışıyor" Ne desek boş duymak istediği şeyleri söyleyin de biraz olsun rahatlasın bari...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…