Arkadaşım hesabımı çalabilir mi?

-yunus-Emre

Hectopat
Hemen konuya giriyorum. Arkadaşımla DC de konuşuyorduk ve bedava BF5 alabileceğimi söyledi. Ekran açtım, kendi Twitch hesabıma girdim ve oradan Amazon Prime'yi başlat tuşuna bastım, Amazon hesabı istedi ve hemen bir tane yeni hesap oluşturup devam ettim, ardından kredi kartı aşamasında kendi ininal'ının bilgilerini verdi ve arkadaşımın kendi tel numarasını girip ilk defa Amazon Prime denemesini başlatıp BF5 kodu aldım.

Aklıma takılan bir şey var. Bu benim kendi Twitch hesabım fakat kart bilgileri (ininal) arkadaşıma ait. Amazona kayıt olurken telefon numarası kısmına da arkadaşımın numarasını yazdım. Arkadaşım istese benim bilgilerimi görüntüleyebilir mi? Twitch hesabımda e posta önlemi var yani hesabıma girerken e postama gelen doğrulama kodunu girmem gerekiyor. Sizce bir sıkıntı var mı ortada?
Teşekkürler şimdiden.

Ödeme yönetimini yani arkadaşınızın kartını hesabınızdan kaldırın.
Bunu nasıl yapacağımı anlatır mısınız rica etsem ?
Amazon hesabınızı çalabilir. İsterseniz telefon numarasını değiştirin.
Amazon hesabımın telefon numarasını mı? Kendi numaramı yapmamı söylüyorsunuz yani dimi hocam ?
Amazon hesabınızı çalabilir. İsterseniz telefon numarasını değiştirin.
Hocam amazon hesabında profil ayarlarında Telefon numarası adı altında kendi numaram gözüküyor. Yani demek istediğim ben amazona kayıt olurken kendi telefon numaramı ve kendi e postamı kullandım. Sadece amazon prime üye olurken kredi kartı kısmında arkadaşımın kredi kartı bilgilerini ve arkadaşımın telefon numarasını kullandım. Amazon hesabını oluştururken kendi numaramı kullandım.

Bunu nasıl yapacağımı anlatır mısınız rica etsem?
Ödeme araçlarını yönetmek için:

1. Profilinizdeki Hesabım sayfasından Ödemeleriniz başlığını seçin.
  2. Aşağıdakilerden birini yapın:
    • Ödeme aracı eklemek için eklemek istediğiniz ödeme aracının altındaki ilgili bağlantıyı seçin.
    • Bir ödeme aracını düzenlemek veya kaldırmak için söz konusu ödeme aracının yanındaki aşağı oku seçin ve Düzenle veya Kaldır seçeneklerinden birini belirleyin.
  3. Ekrandaki talimatları uygulayın.

Ödeme araçlarını yönetmek için:

1. Profilinizdeki Hesabım sayfasından Ödemeleriniz başlığını seçin.
  2. Aşağıdakilerden birini yapın:
    • Ödeme aracı eklemek için eklemek istediğiniz ödeme aracının altındaki ilgili bağlantıyı seçin.
    • Bir ödeme aracını düzenlemek veya kaldırmak için söz konusu ödeme aracının yanındaki aşağı oku seçin ve Düzenle veya Kaldır seçeneklerinden birini belirleyin.
  3. Ekrandaki talimatları uygulayın.
Hocam dediğinizi yaptım ve kredi kartının yanındaki kaldır butonundan ödeme bilgisini sile bastım. Sorun hallolmuş mudur?
Adresi de sildim hocam.

Hocam dediğinizi yaptım ve kredi kartının yanındaki kaldır butonundan ödeme bilgisini sile bastım. Sorun hallolmuş mudur?
Arkadaşınıza ait başka bir bilgi varsa onu da değiştirmenizi öneririm.

Ayrıca oyun zaten bedava. Arkadaşınızın sizden önce oyunu almıştır. Hesabınızı çalacağını düşünmüyorum. Oyun kod ile Origin hesabınıza kalıcı olarak yerleşiyor.

Bunu nasıl yapacağımı anlatır mısınız rica etsem ?

Amazon hesabımın telefon numarasını mı? Kendi numaramı yapmamı söylüyorsunuz yani dimi hocam ?

Hocam amazon hesabında profil ayarlarında Telefon numarası adı altında kendi numaram gözüküyor. Yani demek istediğim ben amazona kayıt olurken kendi telefon numaramı ve kendi e postamı kullandım. Sadece amazon prime üye olurken kredi kartı kısmında arkadaşımın kredi kartı bilgilerini ve arkadaşımın telefon numarasını kullandım. Amazon hesabını oluştururken kendi numaramı kullandım.
Hocam Amazon'da ve Twitch'de kullanıcı-güvenlik ayarlarında kendi bilgileriniz var ise hiç bir şey yapamaz. Kart bilgisinide isterseniz silin istemezseniz silmeyin kart bilgisi kayıtlı olsada hiç bir şekilde Amazon veya Twitch hesabınıza giriş yapamaz.

Hocam Amazon'da ve Twitch'de kullanıcı-güvenlik ayarlarında kendi bilgileriniz var ise hiçbir şey yapamaz. Kart bilgisini de isterseniz silin istemezseniz silmeyin kart bilgisi kayıtlı olsa da hiçbir şekilde Amazon veya Twitch hesabınıza giriş yapamaz.

Arkadaşınıza ait başka bir bilgi varsa onu da değiştirmenizi öneririm.

Ayrıca oyun zaten bedava. Arkadaşınızın sizden önce oyunu almıştır. Hesabınızı çalacağını düşünmüyorum. Oyun kod ile Origin hesabınıza kalıcı olarak yerleşiyor.

Twitch hesabıma Amazon hesabı bağlı. Amazon hesabının Twitch ile olan bağlantısını keseyim mi hocam?
Ayrıca arkadaşım o ininal Kart'ını kullanmadığı için bana yardım etmek istedi :D ama yine de pek güvenemedim tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı