Arkadaşım Izoly ve Turbox PC alacağını söylüyor

KaanAvc1

Picopat
Katılım
4 Mayıs 2021
Mesajlar
109
Yer
PC Yanı
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşım Izoly ve Turbox PC'lere bakıyor. Durduramıyorum. Ucuz diye alacakmış. Ne anlatsam durduramadım. Ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Askeri bir örgütte patlatmak için C4 kalmadıysa ve o yüzden alıyorsa mantıklı, diğer türlü değil.
Ona bir APU PC gösterin ve sonra da Turbox içindeki bileşenler ile bir karşılaştırma yapın. İkna olacaktır.
Ha uğraşmak istemiyorum derseniz salın gitsin yapacak bir şey yok.
 
Israr ediyorsa alsın ve bizzat deneyimlesin bakalım. Siz doğru bildiğiniz neyse yapmışsınız ve izah etmeye çalışmışsınız. Nihai karar arkadaşınıza kalmış.

Bir musibet bin nasihatten iyidir.
 
Youtubede sistem bileşenlerinin FPS test videosunu gösterin. Hem Turbox’un hem sizin önerdiğinizin. Benim bi arkadaşım 2 yıl önce alma dememe rağmen almıştı. Discord’dan bildirim gelince bilgisayar çöküyor. Sadece 1 bildirim bile çökertiyo öyle 100 200 tane değil.
 
Arkadaşım Izoly ve Turbox PC'lere bakıyor. Durduramıyorum. Ucuz diye alacakmış. Ne anlatsam durduramadım. Ne yapabilirim?
Sadece işlemci özelliklerini göster ona yeterli bence. Alma isteği gitmezse de bırak alsın sonra hatasının farkına varıp sen haklıydın diyecek, emin ol.
 
Hocam insan kot kafa olduğu zaman ne yaparsan yap anlamaz, bilgisayarı alsın aynı paraya sen git al bak bu daha iyi de elbet bir şey bulur sana cevap olarak yine kabul etmez. Hiç boşuna uğraşmayın.
 

Geri
Yukarı