FNT
Hectopat
Ee para noldu?Vallaha troll değil yaşanmış olay.
Ee para noldu?Vallaha troll değil yaşanmış olay.
Arkadaşlar 2 yıl önce büyük bir hata yaptım arkadaşıma çok değer verdiğim için 10000 TL toplam para yolladım ve pişman oldum ailemde kızdı bana arkadaşım işe girince ilk maaşıyla bu parayı ödeyeceğini söyledi sizce doğru mudur?
Konudan anladığım kadarıyla borç olarak değil kendi isteğiyle vermiş.Bunun yaşanmaması için noter eşliğinde senet imzalamanız gerekliydi. Kanıtlamanız zor diğer türlü hiçbir şey yapamazsınız.
Konudan anladığım kadarıyla borç olarak değil kendi isteğiyle vermiş.
Aynen. Ama parasını istiyor arkadaş. Borcu 600 dolarmış.Borç olarak vermediyse, o zaman geri isteme hakkı olmuyor ki?
Hayatımın en saçma 2 dakikasıydı.Ben ne okudum az önce ya? Bu nasıl bir konu arkadaş? Ne oluyor burada ya?
Gönderdi mi parayı, merak ettim? @Barisgzl1
Yok hocam daha garip konular var.Gerçekten forumun en garip konusu bu, beynim yandı.
İyi tarafından bak. 2021'de borç vermişsin. Aynı yıl borcunu ödese (dolar o zamanlar ortalama 7 TL idi.) 4200 TL alacaktın. 2030'da 50 TL falan olursa dolar sağlam para alırsın.Mağalesef hayır 2030 yılına kadar gönderemeyeceğini söyledi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.