Arkadaşım T.C. Kimliğimi buldu ne yapabilirim?

T.C. Kimliğimi bana attı hayatını karartırım falan dedi karakola gitmelik bir durum mu? Bir de bu kadar kolay nasıl bulabiliyorlar.

İsim soy isim ile bulunabiliyor o yüzden isim soyisminizi açık şekilde paylaşmayın.

yok hocam şakaymış sonradan bana da yazdı güldü falan
Ben olsam böyle bir konuyu açmak zorunda kaldığım için bile ihbar ederdim, bence çok geçmeden polise gidin. Bu tarz şakalar gram komik ve eğlenceli değil ki bu bir şaka da değil. Arkadaşınız sizi korkutamayınca geri adım atmış.

Son düzenleme:
T.C. Kimliğimi bana attı hayatını karartırım falan dedi karakola gitmelik bir durum mu? Bir de bu kadar kolay nasıl bulabiliyorlar.

Hocam bir dahakine ara sana bunları söylerse başka bir telefondan o konuştuğun telefon ile onun sesini kaydet veya sana bunları yazdıysa fotoğrafını çek dava aç.

Hocam eğer ki rahatsız olduysan en yakın karakola gidip mesajları göster. Soruşturma açılır ve o çocuk da ıslahevine gider ya da tazminat alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…