Arkadaşım T.C kimlik bilgilerimi bana gönderdi

evet araştırdım kredi kartı bilgileri yoksa pek birşey yapamaz. ve yeni tc kimliklerde seri no olmadan birşey yapamazlar ama dediğiniz gibi rahatsız edici durum daha kötüsü bu tcyi yayabilir
Azıcık cesareti varsa yayar zaten. Discordda bulunan küçük 3IQ çocuğun teki. Anca tehdit eder elindeki panel ile.

Açık adres kimlik numarasından daha önemli bir bilgi. Başta ikisi, şimdi ise sadece kimlik numarası diyorsun.

Kimlik numarası bir halta yaramaz. Çok çeşitli yerlerden pek de zorlanmadan bulunabilir. Özellikle de tanıdığınız kişilere ait olanlar. Çocukça bir hareket olduğunu düşünürsek muhtemelen en fazla liseye gidiyorsunuz. Şikayet etsen çok bir şey çıkacağını sanmıyorum ama istiyorsan et.

Açık adres kimlik numarasından daha önemli bir bilgi. Başta ikisi, şimdi ise sadece kimlik numarası diyorsun.

Kimlik numarası bir halta yaramaz. Çok çeşitli yerlerden pek de zorlanmadan bulunabilir. Özellikle de tanıdığınız kişilere ait olanlar. Çocukça bir hareket olduğunu düşünürsek muhtemelen en fazla liseye gidiyorsunuz. Şikayet etsen çok bir şey çıkacağını sanmıyorum ama istiyorsan et.
Hocam zaten mahalle arkadaşım kendisi aynı yerde oturuyoruz evet acık adresimide atmısda yani sadece tc no derken kimlik acisindan bahsetmistim

Merhaba kısa süre önce bir arkadaşımla ciddi bir şekilde kavga ettik ve kendisi aileminde dahil olmak üzere T.C. Kimlik numarasindan tut acik adrese kadar pek cok seyi bana atti. Bu bilgilerle ne yapabilir ya da ne gibi bir önlem alabilirim? Sadece pek bir bilgim yok ve merak ettim. Ucu bana dokunabilir mi?

Nasıl buldu acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı