Arkadaşım yok

Popstexe12

Hectopat
Daha fazla  
Bütün oyunlara ya da herhangi bir yere hep yalnız giriyorum, gidiyorum. Artık bıktım ne yapacağımı da bilmiyorum zaten 1 yıldır okul dışında neredeyse hiç bir yere bile çıkmadım. Bir de gereksiz yere eskiden şunu yapıyordum deyip üzülüyorum işte şu iyiydi bu kötüydü vs.

Tamamen sizin elinizde. Kendinizi bu şekilde şartlarsanız olduğunuz yerde sayarsınız. Okulda ve okul dışında sosyalleşmek zor değil. Mesela okulda herkes gruplaşıyor fakat sizin gibi o grupların dışında kalan insanlar var. Gidip onlarla selamlaşın, bir şeyler içmeye davet edin.

Okul dışında ise kurslara vb. yerlere gidebilirsiniz. Paranız yoksa bile belediyenin ücretsiz kursları bütün illerde var diye biliyorum. Oralarda hoşunuza giden kursa giderek hem boş vaktinizi değerlendirirsiniz, hem sosyalleşirsiniz, hem yeni şeyler öğrenip kendinizi geliştirirsiniz.

Sosyalleşmek zor değil. Şu an kafede boş boş oturup arkadaşın gelmesini bekliyorum. Az önce bir kız tişörtümü nereden aldığımı sorup muhabbet açtı, 15 dakika sohbet ettik. Gezerken ona eşlik etmemi istedi ama arkadaşım geleceği için reddettim. Boş otururken bile sosyalleşebiliyorsunuz kafanızı bu kadar yormayın. Akışa bırakın gerisi gelir.

Bütün oyunlara ya da herhangi bir yere hep yalnız giriyorum, gidiyorum. Artık bıktım ne yapacağımı da bilmiyorum zaten 1 yıldır okul dışında neredeyse hiçbir yere bile çıkmadım. Bir de gereksiz yere eskiden şunu yapıyordum deyip üzülüyorum işte şu iyiydi bu kötüydü vs.

Sanaldan 3-5 arkadaş edin ve buluşup bir şeyler yapın, spor yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı