Dr.Mogan
Centipat
Vallahi şikayet etmezse bo...kökünden yerHoş gelmiş ama boş gelmiş :/
Vallahi şikayet etmezse bo...kökünden yerHoş gelmiş ama boş gelmiş :/
Vallahi şikayet etmezse bo...kökünden yer.
Görme probleminiz var galibaNiye şikayet ediyorsunuz hocam?
Niye şikayet ediyorsunuz hocam?
Hocam uzağı göremiyorum, gözlüğü takıp gelim 1 dakika verin.Görme probleminiz var galiba
Paneli kullanan arkadaşın bu olduğunu düşünmeye başladım arkadaşlar.Siz hiç 30-40 Yaşında adamın böyle işlerle uğraştığını gördünüz mü? Hayır çünkü adamın ailesi vardır iş hayatı vardır böyle şeylere vakti yoktur artık olgun kafayla hareket eder. Ama bunların canı sıkılıyor okuldan sonra belki arkadaşı yoktur kendini bu şekilde eğlendiriyordur ama yanlış olduğunu illaki görücek başına gelince.
Biraz zaman tanıyın.
Siz sadece babanızın banka hesabının patlatilmasini bekleyin sizide gorucezSiz hiç 30-40 Yaşında adamın böyle işlerle uğraştığını gördünüz mü? Hayır çünkü adamın ailesi vardır iş hayatı vardır böyle şeylere vakti yoktur artık olgun kafayla hareket eder. Ama bunların canı sıkılıyor okuldan sonra belki arkadaşı yoktur kendini bu şekilde eğlendiriyordur ama yanlış olduğunu illaki görücek başına gelince.
Biraz zaman tanıyın.
Böyleleri en kralını hak ediyor hocam.
Ben hariç amaVallahi abi çok büyük saygı duyuyorum şu an sana iyi hackerlar da varmış
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.