Arkadaşımla aramızda olan kavga

Bende eskiden eski bilgisayarımda 40 FPS alıyordum en yüksek altın nova 2 de kaldım ama moralimi bozmadan sürekli antrenman yapıtım sonra bana yeni bilgisayar alındı nova 4'e kadar yükseldim sonra artık oyunalrı bıraktım.
Arkadaşınız çok çocuksu tavırları var arkadaşınız sizin seviyenizi belirler eğer onunla oynamak istemiyorsan sende benimle kafa kafa oynayacak birisi ile oynamak istiyorum de.
 
Hocam Fall Guys kısmını bilemem ama CS:GO Valorant gibi oyunlarda FPS ve Hz çok önemli hem de çok çok önemli arkadaşınla vs atmak yerine beraber oyun girin daha zevkli olur ben de Valorant oynuyorum arkadaşlarımla vs atıyoruz onlarda 144Hz RTX2060 GTX1660'lı PC'ler mevcut ben onlara karşı ne kadar aimim güçlü olsa da genelde kaybediyorum ama eğlenmeye bakıyorum onları arkalayıp bıçak atıyorum şakalaşıyoruz falan ancak siz de durum farklı dediğim gibi vs atmayın mümkünse rekabetçi oyun girmeyin girecekseniz de aynı takımda oynayın.
 
Kasıyor kardeşim ne yapayım. 60 sabitle sende eşit şekilde oynayalım.

FPS sizin oyununuza etkilemiyor ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de en düşük ayarlarda (laptopta)(en düşük ayarlarda oynayan bilir uzaktaki adamı seçemiyorsun hatta laptop varsa daha zor) 40 FPS alarak ilk oynayışımda ace atmıştım bu işler tecrübe bilek işi.
 
FPS sizin oyununuza etkilemiyor ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de en düşük ayarlarda (laptopta)(en düşük ayarlarda oynayan bilir uzaktaki adamı seçemiyorsun hatta laptop varsa daha zor) 40 FPS alarak ilk oynayışımda ace atmıştım bu işler tecrübe bilek işi.

Soğutucunu 6 fanlıya çıkar 2 katına çıkartıyor FPS'i denedim oldu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Babana söyle arkadaşına yeni bilgisayar alsın sorun çözülür.

Hocam zaten bilgisayarımı alalı 1 ay bile olmadı taksiti bile bitmedi.

Yapacak bir şey yok. Sana bilerek kötü oyna da diyemem 😂 en iyisi ikinizde de kasmayan, sıkıntısız olan bir oyun oynayın. Bakalım bu sefer nasıl bir bahane bulacak 😂

Minecraft MTA vs oynarken ekipmanlarım kötü diyor bu sefer de.


Arkadaşın bırakamayacağın, hiç arkadaşın olmadığından edindiğin bir arkadaşlık değil ise ve her olaya çocuk gibi laf yapıyorsa bırak kardeşim. Seni geri çekmek dışında bir şey yapmaz. CS:GO'da FPS bahane olmaz bir kere, ben 300-400FPS alıyorum ama 75Hz ekranım var mesela, usta muhafız 2 rütbesindeyim. Benim gibi FPS alamayıp da çok üst rütbelerde olan kişiler de var.

Bazı insanlar vardır yaşına göre çok çocuksu davranır. Arkadaşlığınız eski yıllara dayanmıyorsa veya yeni tanışmış falansanız yollarınızı ayırmanız mantıklı olur.

Bu sene 9 yıllık arkadaş olacağız. Sanaldan tanışmadık.

İlla yarışacaksanız Steam'den SpeedRunners alın onda da kasmaz artık bilgisayarı. Kafasına koy aklı başına gelsin noobun.

Onu da gamepadla oynarken benim gamepadım kötü diyordu.
 
Hayat insanın ruhunu yoran insanlarla uğraşmak için çok kısa dostum. Unutma ki insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.
 
Arkadaşımla CS:GO'da AWP legoda vs atıyorduk bugün. Onun bilgisayarı kötü olduğu için 60-45-30 FPS falan alıyor. AWP legoda bir rampa var, orayı çıkınca birbirimizi görüyoruz. Ben bıçakla çıkıyorum, ondan hızlı çıkıyorum. Onu öldürüyorum hızlı çıktığım için. O da sürekli 144Hz ekranımdan dolayı olduğunu, 45-60 FPS arası aldığı için kötü oynadığını söylüyor. Benim 45-60 FPS'le çift keleş olan arkadaşım var. Bunu ona söylüyorum, o benim göz zevkim, oynayamıyorum diyor. 60FPS'e sabitledim ben de. Bende hep 144FPS ve üstü gördüğüm için 60FPS'e de gözüm alışmadığı için kasıyor gibi geldi bana. Bunu da ona söylemiştim ama o bunu bahane ediyor bu sefer. Biz de CS:GO'dan çıktık.
Bu sefer Fall Guys oyununa girdik. Burada da kastığını söyleyip eleniyor. Ben yarı finale kalsam bile oyundan çık yeniden birlikte gireceğiz diyor. Bir şey söyleyince kırılıyor ben de bir şey diyemiyorum.
Ben ne demeliyim arkadaşıma, yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 1076328
İkinizin de rahatça oynayabileceği bir oyun bul. Warband, Stick Fighter vb.
Bunların da aksine rekabet içermemesini tavsiye ederim; Stardew Valley, Minecraft gibi oyunlarda takılın. Çok daha fazla eğlenirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı