Arkadaşımla aramızda olan kavga

Adam sana saygı göstermiyor ki, tamam FPS az olduğu için üzülebilir ama saygısızlık yaptığı engelle geç ya yemin ediyorum bunla 9 yıl iyi dayanmışsın.
 
İkinizin de rahatça oynayabileceği bir oyun bul. Warband, stick Fighter vb.
bunların da aksine rekabet içermemesini tavsiye ederim; Stardew Valley, Minecraft gibi oyunlarda takılın. Çok daha fazla eğlenirsiniz.

Warband çok eski sevmeyiz dedi. Stardew Valley ve Minecraft oynamıştık oynuyoruz da. Stick figther bakalım hocam teşekkürler.
 
Arkadaşımla CS:GO'da AWP legoda vs atıyorduk bugün. Onun bilgisayarı kötü olduğu için 60-45-30 FPS falan alıyor. AWP legoda bir rampa var, orayı çıkınca birbirimizi görüyoruz. Ben bıçakla çıkıyorum, ondan hızlı çıkıyorum. Onu öldürüyorum hızlı çıktığım için. O da sürekli 144Hz ekranımdan dolayı olduğunu, 45-60 FPS arası aldığı için kötü oynadığını söylüyor. Benim 45-60 FPS'le çift keleş olan arkadaşım var. Bunu ona söylüyorum, o benim göz zevkim, oynayamıyorum diyor. 60FPS'e sabitledim ben de. Bende hep 144FPS ve üstü gördüğüm için 60FPS'e de gözüm alışmadığı için kasıyor gibi geldi bana. Bunu da ona söylemiştim ama o bunu bahane ediyor bu sefer. Biz de CS:GO'dan çıktık.
Bu sefer Fall Guys oyununa girdik. Burada da kastığını söyleyip eleniyor. Ben yarı finale kalsam bile oyundan çık yeniden birlikte gireceğiz diyor. Bir şey söyleyince kırılıyor ben de bir şey diyemiyorum.
Ben ne demeliyim arkadaşıma, yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 1076328

Birbirinizle rekabet etmeyin rakiplere ağlasın. Fall Guys'ta da rahatsız olduğunu söyle beklesin biraz.
 
Arkadaşına hatasını söyle, neden rahatsız olduğunu belirt belki hareketlerine çeki düzen verir eğer aynı devam ederse, bence arkadaşlığını bitirmelisin.
 
Adam sana saygı göstermiyor ki, tamam FPS az olduğu için üzülebilir ama saygısızlık yaptığı engelle geç ya yemin ediyorum bunla 9 yıl iyi dayanmışsın.

Zaten 9 yıl boyunca küstük barıştık küstük barıştık.

Kanka benim FPS de düşük ama ben ağlamıyorum. Bu arkadaş kıskanıyor olabilir :D

Kıskanmıyor 20FPS alan laptopumda bile vuruyordum onu ama o bahane buluyor.
 
Ne güzel ütopyalarınız var öyle. İroniyse de çok komik, bayağı güldüm.
İnsanları yanlış yönlendirmeyin, cümlenin yarısını alıp da insanları şahsıma kötü itibar bıraktırmaya çalışmayın. Sizi dava ederim. Bir klavyeye, bir fareye yenilirsiniz. Süslü Windows.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı