Arkadaşları çok kıskanmak normal mi?

Ne kazığı sadece 5000 lirayı bilgisayara vermedi oyun kolu oyun mousu klavyesi oyun kulaklığya birlikte.
Hocam o iş öyle değil. Aldığı bütün ekipmanlar Çin malı kalitesiz ürünler, 1 aya kalmadan bozulurlar. Bilgisayarda 9 yıllık işlemci var. Beş para etmez bir ekran kartı var, 4 GB diyerek insanları kandırmak için konulmuş.

Ne kazığı sadece 5000 lirayı bilgisayara vermedi oyun kolu oyun mousu klavyesi oyun kulaklığya birlikte.
İşlemci ve ekran kartı dinazor çağından kalma. Hadi onları geçtim; saat plastiktir. Hatta saatin içinde ki işlemci bilgisayarın işlemcisinden daha güçlüdür. Bu sisteme 5.000 TL vermek sence akıl işi mi? Neredeyse tüm parçalar 2. El. SSD zaten Allah'a emanet.

İşlemci ve ekran kartı dinazor çağından kalma. Hadi onları geçtim; saat plastiktir. Hatta saatin içinde ki işlemci bilgisayarın işlemcisinden daha güçlüdür. Bu sisteme 5.000 TL vermek sence akıl işi mi? Neredeyse tüm parçalar 2. El. SSD zaten Allah'a emanet.
5K'ya toplama bilgisayar toplarım 10 kat daha iyidir.

Hocam öyle demeyin oyun canavarı, eba katili bir bilgisayar :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı