Hocam peki ne alınabilir ki hazır sistem olarak?Duyduğuma göre içine sadece ışık koyup oyun bilgisayarı diye yutturuyorlar.
Hocam peki ne alınabilir ki hazır sistem olarak?Duyduğuma göre içine sadece ışık koyup oyun bilgisayarı diye yutturuyorlar.
Az önceye kadar sistemi övüyordunuz![]()
Hocam peki ne alınabilir ki hazır sistem olarak?
Hocam ama bütçemiz çok az. Kasa alsak ekipmanlara nasıl para yetecek?Mesajlardan sonra çaktım köfteyi.
Hazır sistem değikde toplama sistem daha iyi hazır sistem alma.
Ekipmanları taksitle alsan aylık maksimum 75 TL ödersin. Çöp sisteme 5.000 TL vermektense 1-2 yıl beklerim 3.000 daha ekleyip RTX 2060/3060 alırım. Cidden ağır kazık yiyorsunuz. Monitör taksiti zaten minimum oluyor. 100 TL anca verirsiniz. Aylık 175 TL+4.000 TL'ye GTX 1650 sistem var.Hocam ama bütçemiz çok az. Kasa alsak ekipmanlara nasıl para yetecek?
Hocam bütçenizi belirtip sistem toplama konusu açın, bundan kat kat iyi sistemler toplayabilirsiniz.Hocam ama bütçemiz çok az. Kasa alsak ekipmanlara nasıl para yetecek?
İyi hazır sistemler de var, şu an güncel piyasayı bilmiyorum ama diğer arkadaşlar sistem önerirler.Hazır sistem değikde toplama sistem daha iyi hazır sistem alma.
O Turbox tarzı sistemlerde 30-40 liralık klavye mouse falan kullanılıyor zaten, siz de idare etmelik alabilirsiniz. İllaki ışıklı olacak diye bir şey yok hatta, biraz daha düzgün ekipmanlar alırsınız aynı fiyata.Hocam ama bütçemiz çok az. Kasa alsak ekipmanlara nasıl para yetecek?
Hocam kuzenimde geçen bana gösteriyor heyecanlı heyecanlı. Yok şöyle böyle her şeyi veriyorlar 5000 TL çok iyi diyorEkipmanları taksitle alsan aylık maksimum 75 TL ödersin. Çöp sisteme 5.000 TL vermektense 1-2 yıl beklerim 3.000 daha ekleyip RTX 2060/3060 alırım. Cidden ağır kazık yiyorsunuz. Monitör taksiti zaten minimum oluyor. 100 TL anca verirsiniz. Aylık 175 TL+4.000 TL'ye GTX 1650 sistem var.
O sistem onlara 3.000 TL'ye falan denk geliyordur. Uydurmalık parçaları alıyorlar. Monitörün gerçeği daha farklı sahtesi daha farklı. Fark etmişsinizdir zaten. Bu da kalitesiz olduğunu gösteriyor. 5.000 TL çok iyi değil, çok kötü. En fazla 3.100 eder.Hocam kuzenimde geçen bana gösteriyor heyecanlı heyecanlı. Yok şöyle böyle her şeyi veriyorlar 5000 TL çok iyi diyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.