Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 3 1200AF 4.0GHz
Asrock B450M-HDV R4.0
16GB 3200MHZ
RX570 4GB SAPPHİRE PULSE
GİGABYTE 120GB SATA3
SAMSUNG 256GB M.2
HİTACHİ 580GB HDD
500W 80+
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar, zaten arkadaş bulamıyorum. 14 yaşımdayım, 5-6 arkadaşım vardı ve sır söylüyordum onlara onlar da kimseye söyleme dememe rağmen söylemiş, beni bıktırdılar artık arkadaşlar hayatım yalan oldu, sıkıntılarım yüzünden nefes almakta zorlanıyorum.
Şimdi sana çözümü anlatıyorum. Bende 14 yaşımdayım bende bir zamanlar öyle olmuştum, şu an 2 arkadaşım var çok yakın olduğum sırrımı verdiğim arkadaşlarım. O yüzden ilk madde az arkadaşın olsun ama öz olsun. 2. madde şudur: Bir bilgisayar ile oyna ya da al CS:GO oyna, PUBG oyna, en kötü purple place oyna evde ailenle arkadaş ol bilgisayar ile oyna kafanı dağıt. Seni arkadaşların üzer ama ailen isteyerek asla üzmez bunu bilmeni isterim. 3.madde: Evine bir şeyler ile uğraş, sanki bir buluş yaparcasına, mucitler gibi. Bakarsın mucit olmuşsun. Uzun lafın kısası şu: Arkadaşların yuzunden üzülme onlar sana değer vermiyorsa sende onlara verme. Ne olursa olsun arkadaşlara çok alışma. Ev içinde kafanı dağıt (PC oynamak, buluş yapmaya çalışmak). Ailenle arkadaş ol, işte bu kadar basit.