Arkadaşlarım benimle olmak istemiyor

The Hamsi

Centipat
Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
34
Çözümler
1
Yer
Bol Hamsili Bir Ortam
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Abi bi Öğrenci
Lise 1 ve ortaokulu aynı okulda okudum (okul özel bu arada). Derslerim iyi arkadaşlarımla aram iyi ama 1- 2 kişi haricinde kimse beni buluşmaya veya halı sahaya çağırmadı hatta yaralı bir arkadaşım kendisi yerine beni önerdi halı sahada ama adamlar oralı olmadı. Ayrıca tüm teklif ettiğim kızlardan Red aldım. Sizce bunlar neden oluyor?
 
Hayata pozitif bakmıyorsun, geçmişi düşünüp geleceğini çizemezsin. İlk önce geleceğini düşün, bir kız teklifini reddetti diye dünyanın sonu değil. Mesela boş zamanlarını değerlendir, örneğin bilgi katabilmesi için kitap okumak veya yazılım öğrenmek gibi. İnan bana daha iyi katkısı olur, benim de pek arkadaş çevrem yok lakin sanalda birçok kişiyi tanıyorum. Bu benim hayatıma engel olmuyor aksine bilgi birikim olarak daha iyi hale geliyorum.
 
Ortamda dışlanıyorsan o ortama girme o zaman. Kendi ortamını oluştur, etrafındaki başka insanlarla dostluk kurmaya çalış.
 
İlla okulda arkadaşlarının onlar mı olması gerek? Sevilmiyorsan veya dışlanıyorsan girme aralarına. Başka kişiler bul. Belki kişiliğini ve huylarını beğenmiyorlardır. Kendine uygun kişiler bul. Ayrıca her kız seni sevecek diye bir kural yok. Reddedilirsin. 2 gün geçer unutursun. Hayat bazen acıdır, bazen tatlı. Ama sen acı kısma takılırsan hep acıyı tadarsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı