İnsanlar benimle takılmak istemiyor

Ben insanlara anı kalacak diye fotoğaf saklardım. Şu anda bir hiç benim için. Daha önce bayağı bi' biriktirdim. Sonra sinir oldum, sildim. Biraz pişmanlık oldu ama geçen geçti dedim. Anı biriktirmeye gerek var mı? Yoksa hepsi çöp mü olsun?

Merhaba,

Ben insanları mesaj yazarak/telefonla arayarak biraz bıktırdım. Neyse bu geçti gibi oldu ama herkes kendi arkadaşıyla takılıyor. Dışlanıyorum. Daha önceden demiştim, bizim köyde küçük ve büyük gençler var. Ama ben yokum. Neden almadınız diye sorunca cevap veren yok. Suratlarına karşı söyledim bunu.

Abimin Linea arabası var. Arkadaşları, abimin arabasına benim bindiğimden başkası daha çok binmiştir. Bana söz veriyorlar ama gerisi gelmiyor.

Ayrıca, ben karşıdaki kişiyi hal hatır sormak için ararım ancak açmazlar. Onlar bana bir kere bile arayıp sormadılar. Bu insanları hayatımdan çıkarmak istiyorum. Fakat benim için büyük bir boşluk olacak. Tabii hayatıma yeni insan sokacağım. Eskileri tamamen silmek iyi olur mu? Faydadan çok zarar olmaya başladı. Nedeni ise bir şey sorduğum zaman tersliyorlar. Ne önerirsiniz?

İyi Sosyaller.
Ailen haricinde hayatında bulunan insanlar kısa veya uzun süreli turisttir. Gelir geçer. Uzun süre kalması sizi evi olarak görmesi değildir.

İnsan silmeyi ööğrenmek gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı