Arkadaşlarım eşyalarımı çalıyor

Bunlara arkadaş denilemez sizin en iyisi her şeyiniz çantanızda olsun ve bu varlıklarla aranıza elinizden geldiğince mesafe koyup muhabbet bile kurmayın. Kavga hiçbir zaman çözüm değildir. Bu da bir öneri sadece alacaklarını bildiğiniz bir şeyinizin üzerine mürekkep döküp masanıza koyun ve alanıda müdüre şikayet edin, müdür bir şey yapmasa dahi mürekkep şakası 1 2 derken hiçbir eşyanıza dokunmazlar emin olun.

Ne tavsiye verilse istemiyorum demişsin. O zaman katlanacaksın; kendi kendine düzelmeyecek sorunun.

Bunlara arkadaş denilemez sizin en iyisi her şeyiniz çantanızda olsun ve bu varlıklarla aranıza elinizden geldiğince mesafe koyup muhabbet bile kurmayın. Kavga hiçbir zaman çözüm değildir. Bu da bir öneri sadece alacaklarını bildiğiniz bir şeyinizin üzerine mürekkep döküp masanıza koyun ve alanıda müdüre şikayet edin, müdür bir şey yapmasa daha mürekkep şakası 1 2 derken hiçbir eşyanıza dokunmazlar emin olun.

Sınıfta arka tarafta arkadaşlarımla oturuyordum çantamda yeni aldığım kramponun vardı bir baktım bir kızın elinde voleybol oynuyorlar ver dedim vermedi ver dedim vermedi en son söküp aldım ertesi gün kalem kutum çöpün içindeydi kim yapıyor bilmiyorum kızlara neden aldınız dediğimde yerde bulduk gibi saçma cevap verdiler.

Ne tavsiye verilse istemiyorum demişsin. O zaman katlanacaksın; kendi kendine düzelmeyecek sorunun.

İyide hocam kavga etmek öneri midir neden istiyeyim bunu.

Sınıfta arka tarafta arkadaşlarımla oturuyordum çantamda yeni aldığım kramponun vardı bir baktım bir kızın elinde voleybol oynuyorlar ver dedim vermedi ver dedim vermedi en son söküp aldım ertesi gün kalem kutum çöpün içindeydi kim yapıyor bilmiyorum kızlara neden aldınız dediğimde yerde bulduk gibi saçma cevap verdiler.

İyide hocam kavga etmek öneri midir neden istiyeyim bunu.
Bunu yapan erkek de değil kız bir şey olmaz bir daha yaparsa tehdit et. Tehdit şekli şöyle olacak "Bir daha eşyalarıma dokunursan, olacaklara ben karışmam." kısacası rehber hocasına gidiyorsun şikayet ediyorsun sicilin falan filan yanmaz. Kızlara nasıl karşı koyamıyorsun onu anlamadım. Alay etmesinler diye rehber hocasına gideceğim diye tehdit et diye demedim.

Bunu yapan erkek de değil kız bir şey olmaz bir daha yaparsa tehdit et. Tehdit şekli şöyle olacak "bir daha eşyalarıma dokunursan, olacaklara ben karışmam." kısacası rehber hocasına gidiyorsun şikayet diyorsun sicilin falan filan yanmaz. Kızlara nasıl karşı koyamıyorsun onu anlamadım. Alay etmesinler diye rehber hocasına gideceğim diye tehdit et diye demedim.

Deneyeceğim ancak ben bu kızlara bir şey yapmadım ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı