Arkham Origins nerede?

Batman, Arkham Origins'i bulamaz ise neler olur? Bu elemanlar Arkham Origins'i ararken cidden eğleneceksiniz. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok eğlendim desem yeridir :) Yalnız adam da yetenek var ya, '' Where is it? '' falan derken The Dark Night, Bale' nin sesini andırıyor yani :D Oyunda sürekli Batman, '' Where is he? '' diyor Black Mask aradığı için, burada biraz göndermede var gibi :)

Joker'le ilk gün karşılaşmak gerçekten zevk bozucuymuş ama.

İyi de abi, sen bunu oyunda anlamıyorsun ki. Yani oyunda 1 gün geçti vs. sen normal oynuyorsun saatlerce öyle çıkıyor Joker hemde baya sürpriz bir şekilde beklenmedik bir anda :) Oyunu bitirmiş biri olarak, böyle gereksiz yorum ve puanlara aldırış etmeden oynayın ve bitirin diyorum Batman Arkham Origins. Tam, The Dark Night hikayesi olmuş oyun, bazen kendinizi Nolan, filminde hissediyorsunuz.

İyi de abi, sen bunu oyunda anlamıyorsun ki. Yani oyunda 1 gün geçti vs. sen normal oynuyorsun saatlerce öyle çıkıyor Joker hemde baya sürpriz bir şekilde beklenmedik bir anda :) Oyunu bitirmiş biri olarak, böyle gereksiz yorum ve puanlara aldırış etmeden oynayın ve bitirin diyorum Batman Arkham Origins. Tam, The Dark Night hikayesi olmuş oyun, bazen kendinizi Nolan, filminde hissediyorsunuz.

Millet oyunu bitirdi, biz hala D&R'dan ürün kargolanacak diye bekliyoruz...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı