İçinden geçer.Kavga etseler geralt döver muhtemelen.
İşte olduğu için karşılaştırmak saçma.
Gerçektende adamakıllı bir karşılaştırma için mi açtınız yoksa Arthur'u övmek için mi?
İçinden geçer.Kavga etseler geralt döver muhtemelen.
İşte olduğu için karşılaştırmak saçma.
O zaman neden karşılartırma konusu açıyorsunuz?![]()
İçinden geçer.
Gerçektende adamakıllı bir karşılaştırma için mi açtınız yoksa Arthur'u övmek için mi?
Benim sordugum hangisi daha karizma yazdıgım soruda güç ile alakalı soru bile sormadım.
Ben hangisi döver veya güçlü diye sormadım hangisi daha karizma diye sordum.
Tamam orasında sıkıntı yok. Tabii "bence" Geralt her anlamda Arthur'u tekler ama.
"Her anlamda" dedim. Karizma olarakta tekler benim için.Ona bir şey demiyorum haklıda buluyorum dediğinizi ama sorum güç ile alakalı değil.
Bende sana cevabını verdim, Geralt'ın olduğu yerde Arthur'un esamesi okunmaz, ikisini aynı ortama koy hangisinin daha karizma olduğu zaten ortada tartışmak mantıksız.
Arthur veya RDR yanında Witcher 3 ve Geralt arka planda kalır.
Baktıgım her konuda her yorumda her forumda nedense Arthur Morgan veya RDR 2 hep Witcher 3 ve geralta fark atıyor bende Witcher 3 seviyorum hatta GoW da oynadım Witcher 3 GoW'dan 20 gömlek üstündür ona diceğim bir şey yok ama Arthur veya RDR yanında Witcher 3 ve Geralt arka planda kalır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.