Artık bir şeyler yapmalıyız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim amacım zaten bu, bu iş sürekli yönetimi suçlayarak olmaz, zaten yeni neslin gözü açık koyun gibi güdülmeye niyetleri yok bir şeyler değişecek.

Hocam harekete geçmelisin deyince çok gaza geliyorum ama ne yapacağım onu da söyleyin de artık rahatlayayım. Büyü kullanmadan nasıl birey olarak ülkenin geleceğine katkı sağlayabilirim bahsedin lütfen yoksa bu akşam uyuyamayacağım.
Örneğin derslerde öğrenilen bilgileri sadece sınavda çıkacak mı gözüyle anlamamalıyız. Bilim konuşmalıyız. Yenilikleri takip etmeliyiz. Pek çok şey maddiyat kabul ediyorum. Ama oyuna para verebiliyorsak kurslara da para verebiliriz. Sınav zamanında sosyal medyadan ne kadar etkileşim aldığını gördük isteklerin. Evet etkisi oldu mu tartışılır ama gerçekleri görmeliyiz. Siz de ekleyin bir şeyler.

Hocam o fakülteye gelene kadar resim yeteneğinizle ilgili doğru düzgün bir eğitim veriyorlar mı? Resim yapanlar milyoner olsun demiyorum, ama köpek gibi de sürünmesin diyorum. Yetenekleri üzerine gidilsin, geliştirilsin istiyorum.
Bu konuda haklısın. Sınıf öğretmenine büyük görev düşüyor. Çok fazla insan da gerçekten keşfediliyor. Benim okuduğum ilkokulda tanıdığım Fatma abla vardı mesela, TRT'de vokallik yapıyordu en son. Sistemde sorun yok aslında. Yönlendirme eksikliği olabiliyor.

Hocam o fakülteye gelene kadar resim yeteneğinizle ilgili doğru düzgün bir eğitim veriyorlar mı? Resim yapanlar milyoner olsun demiyorum, ama köpek gibi de sürünmesin diyorum. Yetenekleri üzerine gidilsin, geliştirilsin istiyorum.
Ben üniversiteye girene kadar bana yazılımcılık ile ilgili anlatacakları tek şey hesap makinesi yapmak olacak.
Ama oyuna para verebiliyorsak kurslarada para verebiliriz.
Oyuna para veremiyorum hocam. Ön yargınızı kırmazsanız hiçbir fikriniz önemsenmeyecek gibi.

Yurtdışında refaha ereceğinize ne kadar eminsiniz?

• Hahaha
İfadeler: T21
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı