Artık marka ön yargılarımızı kıralım!

Şuna eminim ki, bir ürünün ucuzunu alacak kadar zengin değilim. Pahalı görünenini yani haliyle iyi marka olanını alamıyorsam da hiç almam. Kumar oynayacak halim yok. Şansa kadere iyi ürün denk gelecek diye şansa bırakamam işimi.

Son düzenleme:
Hocam aynı şey Gamepower için de geçerli.
Atıp tutuyorlar ama bende Magnus V2 kulaklık 180 TL'ye almıştım şu an 250 TL ama F/P. Bassları çok kuvvetli değil ama fiyatına normal bence.
Daha sonra Gamepower ıcarus mouse var. Kronik sorunlu evet aldım 4 ay civarı sonra bozuldu. Garantiye gönderdik sanırım yenisini verdiler yeni gibi duruyordu. Sensörü bozulmuştu.
O yüzden de şimdi Gamepower kizaru düşünüyorum.
Yerli yersiz marka karalamak bence de yanlış.

Evet, bazen Rampage harika ürünler çıkartabiliyor. Ama genellikle Rampage'i ucuz ürünler için tercih ettikleri için, ürünün fiyatına bakmaksızın, markayı gömebiliyorlar. Rampage'in de kaliteli ürünleri var, artık anlasanız mı acaba?

Katılıyorum.

Evet konu sahibine katılıyorum. Maalesef sitede çok aşırı bir sürü psikolojisi var. 80+ özelliği olmayan PSU'lara C4 damgası vurmak gibi ki eminim bir çoğu bu ürünleri kullanmadı bile.

Evet, konu sahibine katılıyorum. Maalesef sitede çok aşırı bir sürü psikolojisi var. 80+ özelliği olmayan PSU'lara C4 damgası vurmak gibi ki eminim bir çoğu bu ürünleri kullanmadı bile.
Hiçbir sistemi, sertifikası olmayan bir PSU'ya emanet etmem. O kadar da abartmayalım.

Açıkçası 400 TL civarında RGB barındıran Optik Switch ve bilek destekli klavye yollarsanız iyi olur.
O ürünü alacağıma Bloody B640 alırım, optik switch ve bilek desteği var. "Arcibi"den feragat etmek gerek ama.

Hiçbir sistemi, sertifikası olmayan bir PSU'ya emanet etmem. O kadar da abartmayalım.
Çok fazla sertifikası olmayan PSU kullandım ve şunu söyleyebilirim. Elektrik kesintisinin çok yaşanmadığı bir yerde yaşıyorsanız ve sisteminiz de fazla yeni değilse sertifikasız PSU'da iş görür. Sitede bununla ilgili çok önyargı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı