Artık satılmayan oyunlar nereden indirilir?

Katılım
17 Mart 2021
Mesajlar
2.545
Çözümler
6
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
Cinsiyet
Erkek
Sorum bu. Teşekkürler. Artık satılmayan oyunlar nasıl indirilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu oyunum korsan neredeyse günde en az 2 kez tarama yapmama rağmen virüs bulunmuyor virüs tokmu demektir bu bir de Kaspersky Free mining virüsünü algılayabilir mi?



Yok sadece soruyorum NFS 2005 vardıda indirdim korsan. Birkaç oyun deniycektim beğenenirsem alacaktım fakat forumda yasak sanırım.



Bende.
Ne olur ne olmaz malwarebytes da kullanın derim.
 
Malwarebytes mi daha güvenli Kaspersky Free'mi.

Bu iş asla hafife alınmamalı. Ben 15 senedir PC kullanıyorum, "bilinçli kullanıcıyım falan" derken, hiçbir linke tıklamadan ve hiçbir korsan yazılım indirmeden Gmail virüsü yedim. 20 Bin TL değerinde Valorant hesabım çalındı, 3 adet Steam hesabım gitti. Hepsini tek tek geri aldım ama alana kadar canım çıktı ve çok gerildim. Sonra korkudan 2 yıllık Kaspersky Premium aldım bir daha da öyle bir şey yaşamadım. :) İnsan yaşayana kadar anlamıyor ve rahat davranıyor... İşin garibi Steam hesaplarımda Guard açıktı, Valorantta 2 Factor açıktı. Nasıl oldu nasıl mail adresini değişebildi bilmiyorum. Çok güçlüler.
 
Hocam bende yaklaşık 6-7adet crakli oyun var sisteme virüs taraması çok defa yaptım tekrardan hocamın önerdiği programı deneyip yapacağım eğer virüs çıkmazsa oyunları silmeme gerek kalmazmı yoksa sileyim mi oyunları.

Kod:
https://www.myabandonware.com/

Bu nedir?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı