Hocam daha hiçbir şey bitmedi umudunuzu kesmeyin 28 Mayısa kadar mentalinizi yüksekte tutun umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim demiş Mustafa Kemal Atatürk.
Atatürk yıllar önce umudunu kaybetseydi bu vatan olmayacaktı bizler belki asimile olmuş başka ülkede başka bir dili konuşuyor olacaktık ama atamız vazgeçmedi. Biz bu seçimi kazanmak zorundayız başka çaremiz yok.
Atatürk yıllar önce umudunu kaybetseydi bu vatan olmayacaktı bizler belki asimile olmuş başka ülkede başka bir dili konuşuyor olacaktık ama atamız vazgeçmedi. Biz bu seçimi kazanmak zorundayız başka çaremiz yok.
Gençlerin beklediği büyük seçim. Oy kullanmaya yaşım yetmediği halde sandık başına gittim. Umutluydum fakat sonuçlar malum 2. tura kalıyor 2000 yılı sonrası doğanlar kayıp nesilden farkı yok. Diyecek söz bulamıyorum.
Geçse ne değişir ki? Oğancıların yine bir kısmı AKP'ye oy verir, bu tur CHP'ye oy verenlerin bir kısmının da ikinci turda oy kullanacaklarını düşünmüyorum. Yani bir 5 sene daha bize hayırlı uğurlu olsun.