Artık Windows 10 için özellik güncellemesi yayınlanmayacak

T_u_x

Decipat
Katılım
11 Haziran 2022
Mesajlar
1.773
Çözümler
5
Yer
Ankara
Biliyorsunuz Microsoft Windows 10'a eskiden yılda 2 tane, günümüzde ise yılda 1 tane özellik güncellemesi yayınlıyordu. Son yayınlanan güncelleme 22H2 idi. Microsoft yaptığı bir açıklama ile yeni bir özellik güncellemesi gelmeyeceğini sadece ayda 1 adet güvenlik güncellemesi alacağını duyurdu. Bu güncellemelerde 14 Ekim 2025'te son bulacak ve Windows 10 kaderine terk edilecek.
Ne düşünüyorsunuz?
Kaynaklar:
 
Windows 11'e zorluyorlar artık. Desteği 2025'de kesilecek. Bırakın o zamana kadar belkide şu ana kadarki en iyi 2. windowsun tadını çıkaralım...
 
Windows 11'e zorluyorlar artık. Desteği 2025'te kesilecek. Bırakın o zamana kadar belki de şu ana kadarki en iyi 2. Windows'un tadını çıkaralım...

Ama desteklemeyen cihazlar var desteklemeyen cihazlar çöp mü olacak.
 
Optimizasyon bozulmadığı sürece herhangi bir özellik güncellemesine ihtiyacım yok. Windows 10 LTSC'ye geçme opsiyonunu değerlendirme fırsatım da var diye düşünüyorum. Windows 10'a kasıtlı yavaşlatma vb. gelmezse çok memnunum, geçmem 11'e.
 

Dosya Ekleri

  • rufus.jpg
    rufus.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 56
Bir süredir söylüyorlardı zaten. Ama bence son güncellemeleri de zaten çok güzel özellikler getirmemişlerdi. Yeni nesil bir cihaz alana kadar Windows 10'dan devam.
 

Geri
Yukarı