Çözüldü Artısepetim.com güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mexalon

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar merhaba,
Kaç haftadır telefon bakıyorum internetten dün ilk kez bu siteyi gördüm. Şikayetvar üzerinden 5 şikayeti var hepsi olumlu sonuçlanmış. Ama güvenenedim de. Samsung Galaxy A52s 5G bakıyorum ve havale EFT ile piyasadan 900 TL civarı ucuza geliyor. Telefonu Turkcell pasaj üzerinden aldım fakat kargoyu açmadım. İade edir bir riske girsem mi hiç değmez mi?
Eğer sıkıntı çıkarsa o arada fiyatlar yine uçacak ondan da korkuyorum. Ayrıca sorun oluşursa iade vs zulüme dönüşür mü acaba? Fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam hiç bulaşmayın derim, şahsi fikrim sitenin çok kısa bir süre içinde kapanacağıdır, benzer yöntemle bir süre önce dolandırıldım. Aynı sizin düşüncenizdeydim ama param gitti, isterseniz takip edin, bu sitede yakında patlar, hele EFT havale indirimine kanıp hiçbir yerde ödeme yapmayın, onun dönüşü olmuyor.
Hocam hiç bulaşmayın derim, şahsi fikrim sitenin çok kısa bir süre içinde kapanacağıdır, benzer yöntemle bir süre önce dolandırıldım. Aynı sizin düşüncenizdeydim ama param gitti, isterseniz takip edin, bu sitede yakında patlar, hele EFT havale indirimine kanıp hiçbir yerde ödeme yapmayın, onun dönüşü olmuyor.

Çözüm
Bende s22 ultra almayı düşünüyorum ve bu site çıktı karşıma ama bilindik bir yer değil buyüzden güvenemiyorum. Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Yani arkadaşlar yaklaşık bir aydır telefon araştırıyorum, her gün Google araması yapıyorum ancak bu siteyi ilk kez dün gördüm. Biraz çekindiğim için küçük bir elektronik ürün alıp iade etmeyi deneyip sitenin tavrını test etmek istiyorum. Zaten eğer elimdeki ürünü iade edip bunu alıp sorun yaşarsam iade süresi de bazen 1 ayı bulabiliyor bu sefer fiyatları yine artacak ortada kalacağım diye korkuyorum. Hele iş hakem heyetine kalırsa eyvah ki eyvah.

Yani arkadaşlar yaklaşık bir aydır telefon araştırıyorum, her gün Google araması yapıyorum ancak bu siteyi ilk kez dün gördüm. Biraz çekindiğim için küçük bir elektronik ürün alıp iade etmeyi deneyip sitenin tavrını test etmek istiyorum. Zaten eğer elimdeki ürünü iade edip bunu alıp sorun yaşarsam iade süresi de bazen 1 ayı bulabiliyor bu sefer fiyatları yine artacak ortada kalacağım diye korkuyorum. Hele iş hakem heyetine kalırsa eyvah ki eyvah
Sıkıntı yaşadığınız yer neresiydi hocam?

Cihazı kotrol ettiniz mi? Açılmış kullanılmış veya iade değişim ürünü değildir inşallah.

Peki kredi kartıyla mı aldınız yoksa havale yaparak mı aldınız? Almak istediğim cihazda havale ile fiyatı 2600 TL civarı daha uyguna geliyor açıkçası kararsız kaldım.

Şuan N11 ile thh yoluna gidiyorum. Adamlar açılıp kapatılmış ürün yollamışlar bana. Bir de gönül rahatlığıyla kullanın diye akıl veriyorlar. Tercih meselesi ben jelatin ve orijinal güvenlik bandı yoksa rahat edemiyorum.

Mandalinev.com üzerinden dolandırıldım ve artisepetim.com aynı onlar gibi çalışıyor, bence hiç güvenli değil.

Herkes kendi bilir tabii ki, ben sadece kısa süre önce aynı yöntemle dolandırıldığım için insanları uyarmaya çalışıyorum, sitenin her şeyi beni dolandıranlarla aynı, ben kendi adıma kısa süre sonra olayın patlayacağını düşünüyorum.

Vallahi az kalsın inanıyordum ama sen ve diğer arkadaşın üyeliğine bakınca daha bu hafta üye olduğunuzu gördüm hatta sen dün üye olmuşsun hayırdır organize çete misiniz bu şekilde insanları dolandırmayamı çalışıyorsunuz @Recep Baltaş konuya bir el atar umarım.

Tam yazıyordum ki, farketmişsiniz. Size öneride bulunanları size güvenilir diyerek foto atan insanların bir üyelik tarihine bakın önce.. Bunlar şebeke bunlar dolandırıcı bunlar kansız! Ulan kendi insanını dolandırmak için bu kadar yüzsüzlük bu kadar aceleci olmak nedendir? Bunları şikayet edin ifşa edin raporlayın. En önemlisi güvenilir bilindik sitelerden, satıcı ve ürün yorumlarını kontrol ettikten sonra alışveriş yapın. Bu tür ismi cismi bilinmeyen yerlerden bir iğne dahi almayın. 20 tl dahi verseniz istediğiniz gelmeyince rahatsız olursunuz. Allah topunuzu kahretsin.

Dolandırıcının yüzsüzlüğüne bakın. Bir de hediye koymuşlarmış. Dolandırdığın insanlardan yediğin para haktır. Allah belanızı versin ölmeyecek misiniz siz? Ana babanız sizi nasıl yetiştirdi de Kendi insanınıza bunu yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…