Asgari ücretle iPhone almak

fgunduz090

Kilopat
Katılım
30 Aralık 2018
Mesajlar
902
Çözümler
5
Yer
Mersin, Mezitli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Asgari ücret alan biri iPhone 8 almalı mıdır? Örneğin, bir baba lise öğrencisi oğluna almalı mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 8 mi bir yıl sonra çöp olacakmış? :D

Sene veremem ama bende hızlıca çöp olduğunu düşünüyorum. iphone 11 çıkınca hemen almalısın sonra iphone 12 çıkmadan hemen onu satıp 12 almalısın. İos'un maşallahı var bağlasan durmaz.
 
Bizim ülke İphone'a hazır olmadığımızı düşünüyorum. Şimdi bana ne diyor bu diyeceksiniz. İngilterede 2020'de İphone 15 aldım benim bunu 2 sene kullanma hakkım var. 2 senenin sonunda aynı telefonu ücretsiz ya da üzerine çok az sterlin koyarak 2022'de çıkan İphone 17s'i alabiliyorum.

Bizim ülkede kullan at olduğunu düşünüyorum. İphone 3G'de sonra bıraktım iphone'u hızlı eskiyor. 4.2.1 sürümü olmadan hiç bir şey yapamıyordum birde jailbreak saçmalıkları belki bir İngiltere olsak bu adam iphone için değilde şu okulamı gitsem okumaya buna mı gitsem ailemi zorda bırakırım diye konu açardı belki.

Xiaomi al bence. Kesinlikle daha iyi olduğunu düşünüyorum. Akıllı yatırım uzun süreli ve karlı olandır gösteriş sadece ilgisiz insanların odağıdır. Param olduğu halde İos'u tercih etmem. Kişisel ve zevk meselesidir. Estetik algı kişiden kişiye değişir.
 
İphone 7 kullanıyorum memnunum zaten 7-8 bir günü cıkarmak 2000 batarya ile 1 gün cıkmıyor.Benim önerim 2. el iphone 7 olabilir 2000TL ye ekranı kırık alabilirsinizi sonrada garanti bitimine yakın ekranı değiştirirsiniz 300-400TL ye
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı