Aşı Oldum

Sizin gibi insanlara tek yapmak istediğim böyle inanmayanlara pet şişenin içine Covid-19 virüsü yerleştirip ben inanmıyorum maske takmayacağı dediğinizde suratınıza su atmak.
Ben virüse inanmıyorum veya maske takmıyorum demedim. Aşıya güvenmiyorum dedim. Faşist düşüncelerinizi kendinize saklayın lütfen. Fikir beyan ediyorum sadece.
 
Araştırmalarıma dayanarak söylüyorum. "Her aşı" biraz abartı olabilir fakat aşıların %95'i etkilerinin tamamını hemen göstermez. İleride ne etkiler göstereceğini siz nereden biliyorsunuz peki?

İleride ne etkiler göstereceğini öngörmek için illa beklemeye gerek yok. Aşı üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda bu bilgilere ulaşılabiliyorlar.
 
Aşı karşıtlığı yapıyorsanız orada burada ağlamayacaksınız bu pandemi ne zaman bitecek diye. Eninde sonunda sizi de bulacak korona çünkü elimizde bir değnek yok ki hemencecik bitirelim şu lanet salgını. Siz de tadacaksınız. Yoğun bakımda yatanların %99'unun aşısız olduğu da kanıtlandı. Genelde aşı istemeyenler bir kez Covid geçirdikten sonra aşı için yalvarır duruma geliyor.
Birincisi, tanıdığım neredeyse herkes virüse yakalandı ve kimse yalvarmadı. %99'u aşısız falan değil bu ikincisi. Üçüncüsü, aşıya hâlâ güvenmiyorum.
 
İlk önce kafadan bir rahatlık geliyor artık yoğun bakım düşme olasılığın çok düşük bu beni aşırı rahatlattı koruma olayına gelirsek 2 aydır girmediğim ortam kalmadı arkadaşlarımda öyle çoğu yerde herkes maskesiz bende öyle oluyorum bir sıkıntı yaşamadık hayatım yoluna girdi diyebilirim kendimi çok iyi hissediyorum.
 

Geri
Yukarı