Aşıda grafen varmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşı oldum fakat sonradan aşıda grafen olduğunu öğrendim. Beynimizi okuyacaklarmış ve öldüreceklermiş.

Öğrendiğin bilgiyi konu açmadan önce hiç teyit etmeyi düşündün mü?

Edit: "Aşıda grafen olduğunu öğrendim" demek senin argümanını dikkate bile almamamızı sağlıyor. Kaynak belirtmeyi de düşünürsün bi' ara.

Öğrendiğin bilgiyi konu açmadan önce hiç teyit etmeyi düşündün mü?
Evet. Var mı diyeceğin? Sadece senin gibi inanmak istediğime inanmıyorum. Bu konuyu o yüzden açtım.

Milleti konuşturmak için konu açtın değil mi ? Biraz eğleniyim trolliyim diye :d

Ben grafen var demiyorum. Var diyecek kadar araştırmam yok bu konuda. Fakat bazılarının güç için yapamayacağı şey yok, bunu da unutmayın.
Söylemleriniz ile aşağıdaki görselin yapısı aynı.

amerika-nin-oyunu-bunlar_414723.jpg

Bu site doğruluyorsa o şey doğru mu oluyor :) İçine koyunca biz bunun içine koyduk mu diyecekler ? :) Markette aldığımız paket ürünlerin çoğu kansorejen maddeler içiriyor hangisi bizim ürünlerimiz bunları içeriyor diyor :) Hapların bile bir çok yan etkisi var iken kaldı ki hapları kullanmayı bırakınca 2-3 haftada vücuttan etkisi tamamen geçiyor.Lisansı alınmamış acele bir şekilde insanları kobay olarak yaptıkları aşı herkesi şüphelendirmelidir.İleride ne gibi sonuçlar doğurur şüpheli bu arada ben hiç aşı olmadım 2-3 defa korana atlattım hiç hastaneye gitmedim haplarıda içmedim evde doğal yollarla atlatılıyor...
Paylaştığım sitelerde araştırma ve araştırmanın kaynağı yer alıyor. Böyle saçma sapan düşüncelerinizi kusmadan gidin bu sitelerde ne anlatılıyor diye bir okuyun. Eğer sunduğunuz "sağlık reçetesini" bilimsel bir dayanağa oturtacak çalışmanız varsa paylaşın. Yoksa "ben böyle yaptım, yaşıyorum" minvalinde bir şeyler diyecekseniz Menisküs yırtığı, Akciğer kanseri, Beyin tümörü gibi hastalıklarda da bilimsel çalışmaları değil, Esmâü'l Hüsna'yı baz alalım? Bilime ve araştırmaya ne gerek var?

2022 yılında konuştuğumuz şahane muhabbetlere bakınız ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı