Aşık mı oldum yoksa başka bir şey mi?

SayruxBey

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, olaya direk giriş yapacağım. Bizim sınıfta bir kız var cidden güzel. Beyaz tenli, ela gözlü. İşte kız biraz psikolojisi bozuk. Şöyle diyeyim insanları sevmiyor. Bazen intihar etmeyi düşündüm diyor. Ama cidden iyi birisi. Ve bana gelelim bende OKB var. Ekstra ise göz teması çok yakın olmadığınca kız/erkek fark etmez kuramıyorum. Ve konuşurken heyecanlanan ve hızlı konuşan biriyim. Ama bu kıza karşı ilk defa birisiyle artık göz teması kurabiliyorum. Annemle bile zor kurarken cidden kıza karşı kurabiliyorum. Ve sesi çok naif, rahatlatıcı. İşte dediğim gibi kız şakadan anlıyor. Hatta bazen diyorum aynı sen ben, ben sen diyorum. Kız işte 2 tane arkadaşı var erkeklerden kısmı güvendiği tek kişiyim. Acaba bazen aşıkmı oldum diyorum çünkü akşam onunla hayaller kuruyorum. Bazen konuşurken arkadaş gibi hissediyorum. Ve konuştuğumu çok konuşan biriyim. Kız bazen başımdan savuyor. Sana ufak trip attımı belli ettimi " dostum bazen seni kırabiliyorum ama sende çok boş yapıyorsun " dedi 2-3 gün sonra sordum benimle zorunlu mu konuşuyorsun yoksa istiyerekmi diye yüzde50 yüzde50 dedi. Ve kız cidden ağzı var dili yok. Derste konuşmaz konuşma derslerini yapmaz ve 0 alır. Ve çok zeki. Bende ilk defa bir kıza kesintisiz göz teması kurduğumdan konuşmak istiyorum ama bazen sıkıyor muyum diyorum ama o zaman konuşmayan kız bana neden ses kaydı atsın. Ve bu kız evlenmek istemiyor. Hayattan soğumuş gibi evlenmicem diyor. Sevgilisi hiç olmadı. Yani ben sevgili olmak istiyorum o olmasa bile arkadaş olmak istiyorum. Çünkü ilk defa bir kıza hatta genel olarak akıcı konuştum ve göz teması kurdum. Sizce sebebi ne? Ne yapmalıyım soru cevap şeklinde gidebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşlanmışsın başka bir açıklaması yok. Sevgili olmak istiyorsan bu kız çok zor onu söyleyeyim. Yani kızın kabloları çok karmaşık çözmen zor olur. Arkadaş kalabilirsin aslında yada flört gibi olabilirsin.

Hoşlanmışsın başka bir açıklaması yok. Sevgili olmak istiyorsan bu kız çok zor onu söyleyeyim. Yani kızın kabloları çok karmaşık çözmen zor olur. Arkadaş kalabilirsin aslında yada flört gibi olabilirsin.
ya ne bileyim cidden hayalimdeki kız. Psikolojisi düzelir çünkü konuşurken anlıyorum. Göz teması çok iyi özellikle gözleri ve bakışı

İlk başta "sıkıyor muyum?" diye düşünme, sıkıyor olsan inan bana bunu hissedersin. Konuşmak istemez, seni başından savar, seni gördüğünde göz teması kurmaz, kaçar, seninle konuşacağında hep işi olur vs. Bunu direkt hissedersin yani. Ek olarak devamlı "sıkıyor muyum?" sorusu da hem psikolojik olarak onu sıkmana sebep olur, hem bunu ona sorarsan da bir süre sonra gerçekten sıkmaya başlarsın.

İkinci olarak, evet aşık olmuşsun ama bu süreci güzel değerlendirmen gerek. Çok hızlı hareket etme, yavaş yavaş kanına gir kızın. Basit, hoş iltifatlar et. Bazen gülerek, şakayla karışık "bugün de çok güzel olmuşsun" tarzında. Her şeyi bir anda yapma. Bu süreci ağırdan almak hem birbirinizi daha iyi tanımanıza, hem senin onu daha iyi tanımana yardımcı olacak, hem aranızdaki samimiyeti güçlendirecek, hem de psikolojik olarak ikinizi de rahatlatacak. Devamı zaten gelir.

İlk başta "sıkıyor muyum?" diye düşünme, sıkıyor olsan inan bana bunu hissedersin. Konuşmak istemez, seni başından savar, seni gördüğünde göz teması kurmaz, kaçar, seninle konuşacağında hep işi olur vs. Bunu direkt hissedersin yani. Ek olarak devamlı "sıkıyor muyum?" sorusu da hem psikolojik olarak onu sıkmana sebep olur, hem bunu ona sorarsan da bir süre sonra gerçekten sıkmaya başlarsın.

İkinci olarak, evet aşık olmuşsun ama bu süreci güzel değerlendirmen gerek. Çok hızlı hareket etme, yavaş yavaş kanına gir kızın. Basit, hoş iltifatlar et. Bazen gülerek, şakayla karışık "bugün de çok güzel olmuşsun" tarzında. Her şeyi bir anda yapma. Bu süreci ağırdan almak hem birbirinizi daha iyi tanımanıza, hem senin onu daha iyi tanımana yardımcı olacak, hem aranızdaki samimiyeti güçlendirecek, hem de psikolojik olarak ikinizi de rahatlatacak. Devamı zaten gelir.
Yani kız biraz insam sevmiyor 2 kız arkadaşı birde yeni yeni ben. Şaka ve mizah aynı ama kız ben evlenmicem diyor. Yani evlilik,erkek sevmiyorum diyor. Neden dedim şu yeni olan olaylar yüzünden. Biraz işte anlattım o senin elinde seçtiğin kişi iyi olsunda birazda kendimi ama yine değişmedi ondan dolayı az az altan almak nasıl olur. Onu kaybetme korkusu var ama

Güncel olaylara baktığımızda bir erkeğe bir anda tabii ki güvenemez. Ama siz çekirdek çitlerken içinde bozuk çıktı diye hepsini çöpe mi döküyorsunuz? Tabii ki birine gerçekten güvenmesi zaman alır ama mevzu zaten bu süreç. Bu süreçte size ne kadar güveneceği.

Kızın ergenliği hat safhada. Bence iletişimi kes. Kesmezsen burada kızla ayrıldık çok kötüyüm diye konu açma.

Bence devam et ya sevgili olmaya çalış ama çok acele etme sevgililik işini sevmiyor çünkü. O seninle sevgili olmak istesin. Sen şuan için bence en ama en yakın arkadaşı olmaya çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı