Öncelikle merhaba, olaya direk giriş yapacağım. Bizim sınıfta bir kız var cidden güzel. Beyaz tenli, ela gözlü. İşte kız biraz psikolojisi bozuk. Şöyle diyeyim insanları sevmiyor. Bazen intihar etmeyi düşündüm diyor. Ama cidden iyi birisi. Ve bana gelelim bende OKB var. Ekstra ise göz teması çok yakın olmadığınca kız/erkek fark etmez kuramıyorum. Ve konuşurken heyecanlanan ve hızlı konuşan biriyim. Ama bu kıza karşı ilk defa birisiyle artık göz teması kurabiliyorum. Annemle bile zor kurarken cidden kıza karşı kurabiliyorum. Ve sesi çok naif, rahatlatıcı. İşte dediğim gibi kız şakadan anlıyor. Hatta bazen diyorum aynı sen ben, ben sen diyorum. Kız işte 2 tane arkadaşı var erkeklerden kısmı güvendiği tek kişiyim. Acaba bazen aşıkmı oldum diyorum çünkü akşam onunla hayaller kuruyorum. Bazen konuşurken arkadaş gibi hissediyorum. Ve konuştuğumu çok konuşan biriyim. Kız bazen başımdan savuyor. Sana ufak trip attımı belli ettimi " dostum bazen seni kırabiliyorum ama sende çok boş yapıyorsun " dedi 2-3 gün sonra sordum benimle zorunlu mu konuşuyorsun yoksa istiyerekmi diye yüzde50 yüzde50 dedi. Ve kız cidden ağzı var dili yok. Derste konuşmaz konuşma derslerini yapmaz ve 0 alır. Ve çok zeki. Bende ilk defa bir kıza kesintisiz göz teması kurduğumdan konuşmak istiyorum ama bazen sıkıyor muyum diyorum ama o zaman konuşmayan kız bana neden ses kaydı atsın. Ve bu kız evlenmek istemiyor. Hayattan soğumuş gibi evlenmicem diyor. Sevgilisi hiç olmadı. Yani ben sevgili olmak istiyorum o olmasa bile arkadaş olmak istiyorum. Çünkü ilk defa bir kıza hatta genel olarak akıcı konuştum ve göz teması kurdum. Sizce sebebi ne? Ne yapmalıyım soru cevap şeklinde gidebiliriz.
Son düzenleyen: Moderatör: