Aşık oldum, ne yapmalıyım?

Açıl, her ihtimale karşı hazır ol ama. Reddederse de insanlık hali, tıpkı aşık olmanın da insanlık hali olduğu gibi. O kişi olmadan hayatın nasıl geçiyorduysa aynen öyle devam edecek sadece reddedilirsen.
 
Çoğunlukla öyle sonuçlanıyor benim de öyle sonuçlandı ama bence iyi oldu tadılmalı o hisler yaşananlar.

:D haklısın hocam biraz var o kızlarda.

Çok güzel hisler hocam. İlk defa öyle sohbet ettikten sonra o geceki yatağa girerken o mutluluk hissi. Ama sonda hüsran oluyor. Karşıdaki bir şey hissetmiyorsa hiçbir anlamı yok.
 
Güzel bir duygu. Birilerinin yönlendirmesine göre değil, içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et. Bir an için konuştuğunuzu düşünmüştüm. Konuşmamazlık etme, içine atma. Git ne hissediyorsan söyle, ne kaybedersin ki?
 
Hep söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.

Seviyorsanız açılın, şu ölümlü dünyada cesaretinizi ve özgüveninizi en çok kullanmanız gereken yerlerden biri özel hayat. O özgüveni kullanmayıp gururuna yenik düşünce inanın çok daha kötü oluyor, hele o kişiyi başka birinin yanında görünce. Açılın, en azından denedim dersiniz.
 
Ne zaman tanıştın dostum o kızla?
4 ay önce
Hocalarım ben biraz da ailemden çekiniyorum ogrenirlerse diye falan.Yoksa kızla konuşuyoruz bayadir sohbet ediyoruz.Kac kez beni sevdiğini söyledi ama arkadaşlık mi bilemem her gün evine beraber gidi ayrılıyoruz orada içim çok kötü oluyor ya bilmiyorum bu arada ben biraz asosyalim 3 4 arkadaşım var sadece
 

Geri
Yukarı