Aşık oldum

O yaşta dış görünüş dışında aşık olunabileceğini sanmıyorum. Zaten buna da aşık olmak denmez hoşlanmak denir. Gerçi ben aşk diye bir şeyin varlığına da inanmıyorum. Üreme dürtüsü yerine uydurulan bir kalıp.

Haklısınız.
Lakin Pp'deki kişinin adını lütfeder misiniz?
 
Kaybedecek hiçbir şeyin yok aşk çift taraflı bir eylemdir ve seninki tek taraflı onu çift taraflı bir şeye dönüştürmek için bolca zamanın var ve yaptığın yapacağın hiçbir şey içinde korkma bir şey kaybetmeyeceksin merak etme kız seni seviyorsa ve anlayışlı biri ise senin uğraşlarını boşa çıkarmaz ve er ya da geç senin sevgine o da kapılır ve yeni bir aşk ortaya çıkar o yüzden rahat ol kendin gibi davran kızı gözlemle ama röntgenler gibi değil 🤣 neyse uzun lafın kısası kendin ol endişelenme dünyanın sonu değil asla olmadı.
 
Agalar ben sinifta bir kizdan hoslaniyorum, arkadas grubunun icinde. Grup dagilmasin diye de kiza belli etmemeye calisiyorum hoslandigimi, ama kiz bana soğuk davranmaya başladı. İlk kez aşık oldum ve ilk kez bir kızı kıskandım. Ne yapmaliyim? Nasıl tekrar samimi oluruz?
Hoşlandığını çok belli etmişsin.
Kız da anlamış randıman vermemeye çalışıyor.
 

Geri
Yukarı