Aşık Oldum

Benim gibi başkasını seviyordur diye saçmalama. Git içinden ne geliyorsa söyle. Ben başkasını seviyor dedim söylemedim kız başka okula gidince aklım başıma geldi söyledim dedi ki eski okulda söyleseydin belki.
 
Zaten senin gibileri faturalı hatta geçirip kullanmayacağı tarifeler satmak için o güzel kızları koyuyorlar oraya. Kanma 2 tatlı söze :)
 
Aşık olduğunu sanmam dostum. Güzelliği büyülediğinden böyle hissediyorsun. Aşık olmadın, hoşlandın. Olur da tanışırsan anlarsın dediğimi. O iş yaş bence bu arada. İş sırasında değil de, dışarıda bu konuyla ilgili adım atabilirsin. Sağlıklı olan budur. Çünkü iş zamanınds yorgunluk ve yoğunluk yüzünden takmayabilir, tabii yaklaşıma bağlı ama yine de çalıştığı süre dışında yaklaşman daha iyi olur.
 
Sonra dedim "Aman Allahım bu ne?"
Konuyu görünce bende aynısını dedim... [emoji19]

Sanırım kız müşteriymiş. Öyleyse işin biraz zor açıkcası. Ama kız orada çalışıyorsa yarın hemen oraya git. Karşınına çıkıp "Hat aldığımdan beri senden elektrik alıyorum." de. Ardından bi güzel dayak ye. Farklı bir deneyim olur senin için. [emoji16]

Hocam açıkcası bu tarz şeyler dükkana gidip de söylenmez. Dışarıdayken söylenir yani. Dükkanda rezil etmiş olursun kızı. Dışarıdayken önce bir tanış, arkadaş ol. Sonra samimileş, arkadaşlığını ilerlet. En son ona, onu sevdiğini belli etmeye başla. Ardından da sevdiğini söyle. Sonrasını da sen halledersin yani. [emoji4]

Özetle konuya bodoslama dalarsan, oda sana dalar. [emoji6]
 
Arkadaşlar değerli cevaplarınız için teşekkürler ama artık mesaj atmayın. Konu iyice saçmaladı çünkü. Ben sadece içimi dökeyim dedim. Yalnızlıktan insan ne yapacağını bilmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı