Aşık olmak nasıl engellenir?

9mmbeats911

Centipat
Selam millet, şu sıralar ilgimi çeken birisi var. Ancak aşık değilim ve olmayı gerçekten de istemiyorum. Bunun olmasını nasıl engelleyebilirim? Bulunduğumuz ortamlar fazla ve kaçsam da bir şekilde gözüme batıyor.

Aşık olma dediğin mevzu oneitis yani ulaşamadığın ve çevrende başka alternatif olmadığı için özellikle ilk defa hoşlandığın kişilerde yoğun hissettiğin duygu diyebiliriz. Kıza ulaştıktan sonra eskisi kadar ilgini çekmeyecektir.

Aşık olma dediğin mevzu oneitis yani ulaşamadığın ve çevrende başka alternatif olmadığı için özellikle ilk defa hoşlandığın kişilerde yoğun hissettiğin duygu diyebiliriz. Kıza ulaştıktan sonra eskisi kadar ilgini çekmeyecektir.
Abi ben kızım, ancak konum "erkekler soruyor" kısmına atanmış. (Kızlar unutulmuş...)

İlk defa hoşlantı yaşamıyorum. Aşık olmak çok zordur, kolay kolay aşık olmam. Ancak "eskisi kadar ilgini çekmeyecektir." kısmına tamamen katılıyorum. Çocuk sadece biraz tipsel olarak düşündüğüm bir tarzda. Duyguları bir defa kontrol etmeyi öğrendiğin zaman iş çok kolay oluyor aslında. Teşekkür ederim ayrıca.

Sana bu konuda katılmıyorum. Duyguları bir defa kontrol etmeyi öğrendiğin zaman iş çok kolay oluyor ancak bu, bu sıralar biraz şaştı. Aşka kafası çalışmayan biri olarak söylüyorum bunu.
Kanka birine aşık olmak istemiyorsan bu senin elinde. Ben de ne diyeceğimi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı