Aşık olmak

FurkanVI

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650 Ekran Kartı Intel I3 10100F 16 GB RAM
Arkadaşlar ben ilk kez bir kıza aşık oldum. Aklımdan hiç çıkmıyor. Kızla öyle çok konuşamıyoruz da. Nasıl daha fazla konuşabilirim? Biraz çekiniyorum. Ciddi düşünüyorum. Kızı etkilemek için neler yapmalıyım? O mutlu olunca bende mutlu oluyorum. Nisan-Mayıs gibi açılmayı düşünüyorum. Nasıl açılmalıyım? Taktik verir misiniz?

Bir kızı etkilemek istiyorsan önce onun senden tarzın, karizma, mizahın, tipinden etkilenmesi lazım senin onu tek başına etkilemeye çalışman zor.

@FurkanVI, git. Konuşmak istediğini belirt, sevdiğini de belirt. İstemezse bence zorlamanın manası yok, arkadaş olmanın da manası yok. Arkadaş olarak kalmak senin canını acıtacaktır.

Bir kızı etkilemek istiyorsan önce onun senden tarzın, karizma, mizahın, tipinden etkilenmesi lazım senin onu tek başına etkilemeye çalışman zor.
Etkiledim mi etkilemedim mi bilmiyorum çok az konuşuyoruz.

Az konuşmak en iyisidir zaten öyle sabah akşam cıvık cıvık tadı tuzu kalmaz.
Az derken en fazla 2 dakika.
@FurkanVI, git. Konuşmak istediğini belirt, sevdiğini de belirt. İstemezse bence zorlamanın manası yok, arkadaş olmanın da manası yok. Arkadaş olarak kalmak senin canını acıtacaktır.

Belirteceğim ama onunda bana karşı bir şeyler hissetmesini istiyorum. İlk kez böyle bir duyguyu yaşıyorum.

@FurkanVI, olmazsa da bence çok umursama. Genç adamsın, karşına daha iyileri çıkar. Sen dediğim gibi belirt, hissetmiyorsa da yapacak bir şey yok. Zorla hissettirecek değiliz ya.

@FurkanVI, olmazsa da bence çok umursama. Genç adamsın, karşına daha iyileri çıkar. Sen dediğim gibi belirt, hissetmiyorsa da yapacak bir şey yok. Zorla hissettirecek değiliz ya.

İlk kez bir şeyler hissetiğimi anladım zaman kabullenemedim. Korktum. Belki beni biraz tanırsa çok düşük bir ihtimal ama belki beni sever. Karşıma yenileri çıkacağını pek sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı