Aşık olmak

@Sadece_Alper kardeşim kızın talibi yoksa talibi olmadan yakınlaş kendine çek kızı, pişmanlığın acısı geçmez.

Çok iyi gidiyor
Bugün bir iltifat aldım gözlerin çok güzel dedi aslında aklımda şöyle bir plan var benim arkadaşımla konuştuğum aynı zamanla kızın arkamızda olduğu sırada arkadaşım şöyle diyecek senin sınıftaki sevdiğin kızın adı neydi (arkadaşım biliyor) ya da onun yakın bir arkadaşına söyliyeceğim ona aşık olduğumu çünkü karşısına çıkıp seni seviyorum deme cesaretim yok sonuçta dedikodu hızlı yayılır ve öğrenir.

@Sadece_Alper Örneğin şehrinizde gezilebilecek güzel bir yer varsa avm tarzı kıza beraber hafta sonu gitmeyi teklif et.

Kız cesaretinden etkilenir buna emin ol, efendi bir insansa zaten reddetse bile yayılmaz.
Yok olm götüremem kızın ailesi vesayre muhtemelen izin vermiyordur diye düşünüyorum hem avm varda uzak

@Sadece_Alper örneğin şehrinizde gezilebilecek güzel bir yer varsa AVM tarzı kıza beraber hafta sonu gitmeyi teklif et.

Kız cesaretinden etkilenir buna emin ol, efendi bir insansa zaten reddetse bile yayılmaz.

Bana da yardım edin ya bir kız var kızla 3-4 gündür samimiyiz bayağı aşık oldum diyebilirim hatta Instagram'dan falan yazamıyorum kıza onu sevdigimi anlar diye korkuyorum ne yapayım sizce bir de sevgilisi olabilir tema loveu vardı Instagram'da. Aralarına girmek istemiyorum da daha çok ayrılınca olur falan diye düşünüyorum ya da direkt vaz mı geçeyim bilemedim.

Bana da yardım edin ya bir kız var kızla 3-4 gündür samimiyiz bayağı aşık oldum diyebilirim hatta Instagram'dan falan yazamıyorum kıza onu sevdigimi anlar diye korkuyorum ne yapayım sizce bir de sevgilisi olabilir tema loveu vardı Instagram'da. Aralarına girmek istemiyorum da daha çok ayrılınca olur falan diye düşünüyorum ya da direkt vaz mı geçeyim bilemedim.
Sevgilin mi var de varsa uzaklaş dostum, yoksa açıl bugün açılmazsan yarın illa ki açılacaksın yoksa hayatın boyunca bunun acısını çekersin.

Sevgilin mi var de varsa uzaklaş dostum, yoksa açıl bugün açılmazsan yarın illaki açılacaksın yoksa hayatın boyunca bunun acısını çekersin.

Ya ben tam anlayamıyorum belki sevgilisi yok ve benimle sevgili olmak istemiyorda olabilir daha 3-4 gün oldu samimileşeli biraz zamana bırakmalı mıyım sizce çünkü sevgilin var mı diye sorulur mu bir kıza bilemiyorum.

@Cebrkelfornevers bence vazgeç ama kızı seviyorsan neden onu sevdiğini anlamasından korkuyorsun? Birkac sene sonra içinde pişmanlık olarak kalabilir.

Ya Instagram'dan yazıp konu bulamiyorum konuşacak okulda her şeyden konusabiliyoruz Instagram'dan olmuyor başka yerlerde okudum aslında " biz böyle konuşuyoruz da sevgilin kızmasın" denilir mi sizce. Denilir ise bu hafta sonu Instagram'dan konu açabilirsem konuşacak soracağım altı kapalı veya direkt sorarım bilmiyorum ama korkuyorum sevgilisi varsa çünkü tamamen yok olacak ve hızlı davrandığını da düşünüyorum daha 3-4 gündur samimi bir arkadaşız ben zaten sadece sevgilisi olup olmadığını öğrenmek istiyorum aslında 1-2 hafta sonra direkt açılcam kıza.

Sevgilin mi var de varsa uzaklaş dostum, yoksa açıl bugün açılmazsan yarın illa ki açılacaksın yoksa hayatın boyunca bunun acısını çekersin.
Ya da kızın arkadaşına sorsam daha mı iyi olur bilemedim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı