Aşık olmak

hocam bizde ortaokul da çok kızdan hoşlandık ama onlar aşık olmak değil nerden biliyorum diyorsan şuan aşığım ondan, gerçek aşkı yaşayınca anlıyorsun hoşlanmak ve aşık olmak arasındaki farkı :)

Evet bir erkeğin illaki aşık olabileceği gibi bende aşık oldum. Kız şöyle daha geçen hoca istediğiniz yere geçin dedi o da koşarak benim yanıma doğru geldi açıkçası 2 yıldır ona aşığım galiba o 6. sınıfın başlarında bana aşıktı diye düşünüyorum çünkü espirilerim komik olmasa da tek o gülüyordu. Hayatımda hiç sevgili falan olmadım size soruyorum kıza açılayım mi?
1 - Esprilerin komik olmadığı halde gülüyorsa seninle dalga geçiyordur. (Ben de yaşadım)

2 - Yazılımcı adamın sevgiliyi bırak arkadaşı bile olmaz.

Yok olm ben gittikçe.

Yok olm ben gittikçe bu kızın bana aşık olduğunu falan düşünüyorum kızla göz teması falan kurarken 2 saniye falan beklemeden gözünü kaçırıyor bir şey isterken vb gülerek söylüyor. Ben vallahi aşığım.

Yav aga sana nasıl anlatsam bilemedim kız yanıma yakınken falan cıvık duruyor saçını falan filan düzeltiyor.

Kanki bence açıl bende senle şu an aynı şeyi yaşıyorum olursa olur olmazsa olmaz çok umursama istersen bana yazabilirsin sana yardım edebilirim.

Neden reis bizim bir hayatımız yok mu?
Yani yazılımcı insanlar sosyalliğe pek açık olamıyor o yüzden demiş olabilir arkadaş.

Bende geçen sene sürekli kavga ettiğim kıza bu sene nedense bir anda aşık oldum. Aradan zaman geçince bende değiştim o da değişmiş. Bazen bana bakıyor çağırıp bir şeyler diyor hemen bağlanıyorum. Ama sonra izliyorum biraz bir sürü konuştuğu erkek var onlara da aynı şekilde davranıyor. Diyorum unutacağım uzaklaşacağım göz göze geliyorum unutuyorum her şeyi. Tekrardan seviyorum. Halbuki benim gibi biri değil yani insan gönlüne yakışacak birini sevmeli. Kız eğlencesine bakıyor her erkekle konuşuyor ben ise sürekli onu düşünüyorum ondan başkasına bakmıyorum. Böyle de enayiyim işte. Sana yardımcı olamadım kusura bakma ama içimi dökmek istedim. Arkadaşlarıma da anlatamıyorum bunları.

@Diamant Dostum bence açıl kurtul. Güzel bir ret ye, daha öyle şeyler hissetmezsin. Açılmadan aylarca onu duşüneceğine açıl, 1 hafta yediğin ret anını düşünürsün sonra alışırsın bu konuda kapanır. Yeter ki kendi mutluluğunun önüne bir şeylerin geçmesine izin verme, canını sıkan bir şey varsa kökünden sök gitsin.

Yani yazılımcı insanlar sosyalliğe pek açık olamıyor o yüzden demiş olabilir arkadaş.

Bende geçen sene sürekli kavga ettiğim kıza bu sene nedense bir anda aşık oldum. Aradan zaman geçince azen bana bakıyor çağırıp bir şeyler diyor hemen bağlanıyorum. Ama sonra izliyorum biraz bir sürü konuştuğu erkek var onlara da aynı şekilde davranıyor. Diyorum unutacağım uzaklaşacağım göz göze geliyorum unutuyorum her şeyi. Tekrardan seviyorum. Halbuki benim gibi biri değil yani insan gönlüne yakışacak birini sevmeli. Kız eğlencesine bakıyor her erkekle konuşuyor ben ise sürekli onu düşünüyorum ondan başkasına bakmıyorum. Böyle de enayiyim işte. Sana yardımcı olamadım
Alakası Yok reis yazılımcı olmama rağmen iletişim vb iyi

Erken açılmakta sıkıntı ben bazı şeyleri erken yaptım diye engelledim kızı dün tavırları değişti diye.

Reis bugün oldu bu iş artık mutluyum desteğiniz için sağ olun başta bana imkansız dediler ama ben pes atmedim ve başardık desteğiniz için yeniden sağ olun.

Daha iki gün olmadan annesi mesajlaşmalarımızı görmüş ben ne yapacağımı bilmiyorum annesi bu işe karşı çıkmış ama biz birbirimizi seviyoruz kız da seviyor lütfen bir fikir verebilir misiniz ben bu kızdan ayrılmak istemiyorum 2 yıldır aşığım Allah aşkına yardım edin ben ayrılmak istemiyorum kızda ayrılmak istemiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı