Aşık olunan kişiye açılmak

Haklısınız da onunla direkt iletişime geçmek zor be. Okulda sınıftan çıktığı yok. Direk sınıfına gidip "SA kardeş ben gitar çalıyorum biliyon mu? " mu diyeyim? İnstadan konuşmak çok itici geliyor direkt red yerim. Biri bana instadan yazsa ben çok yanaşmazdım açıkçası.
Yakın arkadaşlarıyla iletişime geç ama belli etme. Buluşma filan ayarlayın. Hep beraber biyerde takılın. Sende o ara konuşursun.
 
Kabul mü eder, yoksa ret mi eder bilemem. Zaten o konu hakkında yorum yapmam doğru olmaz.

Fakat yüz yüze konuşmak varken İnternet ya da telefon aracılığıyla söylersen hayatının en büyük hatalarından birisini yapmış olursun. Şükür ki ben bugüne kadar öyle bir hata yapmadım.

Ben aylar içinde iyice sevdiğimden emin olduğumda söylemiştim. Tabi yıllar önceydi. :)

İşte emin olduktan sonra derse ara verilmişken direkt olarak yanına gitmiştim ve arkadaşımın o anki "Hadi lan hadi, kaybedecek bir şeyin yok." gibi sözleriyle gaza gelip, söylemiştim. O sıra sadece uzun bir süre gülüşmüştük ve ardından ders başlamıştı. Yani o an cevap alamamıştım.

Söyledikten sonra cevap beklemek ve hemen cevap vermesini istemek yanlış olur. Bu yüzden beklemek lazım. Zaten o iş yolunu bulur.

Fakat telefondan söylemek kadar ders arasında ya da ders esnasında söylemekte saçma. Yani en azından okulun bahçesinde bankta oturup, biraz konuşup, öyle söylenilebilir.

Bir diğer seçenek ( EN MANTIKLISI ) arkadaş olup, bir süre sonra söylemek. Ki sanırım seni tanımıyor. Tanımadığı birisinin teklifini kabul etmek çoğu insan için saçmadır. Yani en azından ben olsam reddederim. Bence ilk olarak tanış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı